Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Surse participante la negocierile din ultima saptamana au declarat miercuri ca liderii celor doua formatiuni au luat in calcul rezolvarea neintelegerilor si a conflictelor inerente care se vor produce in perioada urmatoare, in special la nivel local, in procesul de unificarea a organizatiilor PD si PLD.
Astfel, la nivel central s-a decis crearea unei comisii paritare, conduse de liberal-democratul Valeriu Stoica si de democratul Vasile Blaga, care va analiza si va rezolva aceste conflicte interne.
PD si PLD vor trece, in perioada imediat urmatoare, prin procesul de unificare a celor doua formatiuni, ceea ce va presupune absorbtia organizatiilor PLD de catre PD la nivel national.
In urma negocierilor dintre cele doua partide, liberal-democratii vor conduce sapte filiale ale Partidului Democrat-Liberal: Neamt, Botosani, Suceava, Vaslui, Teleorman, Dambovita si Arges.