Cautare

4326 de rezultate pentru "stoica gheorghe" (3.15 secunde)
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“. Stoica a precizat ca, de-a lungul timpului, nu a inteles pozitiile politice exprimate de Dinu Patriciu. In opinia lui Stoica, Patriciu a actionat uneori chiar impotriva propriilor interese.
Contactat telefonic, Valeriu Stoica, fostul presedinte al PNL dinaintea lui Stolojan, a declarat ca, deocamdata, nu s-a hotarat in privinta unei posibile candidaturi pentru revenirea in fruntea PNL, decizia urmand sa fie luata dupa cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.
stiti ca pe aceasta tema si Valeriu Stoica s-a grabit sa dea sfaturi PNL... ... Nu, Valeriu Stoica nu poate sa comenteze acest subiect, atata timp cat el, ca si liberal din cate declara si declara, a semnat un protocol, in 2001, cu PSD.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
El a refuzat sa spuna in ce filiale se discuta de schimbarea lui Tariceanu de la sefia PNL, mentionand doar ca „autorul“ acestor discutii este fostul lider al partidului Valeriu Stoica. ... Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
Congresul PNL, de la inceputului acestui an, a validat o echipa de conducere, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, care a avut de contrabalansat curentele de opinii initiate de Valeriu Stoica, venit in fata delegatilor cu proiectul fuziunii PNL-PD, si de Viorel Catarama, care a propus modificarea statutului in sensul eliminarii prevederii ca PNL este membru al Internationalei Liberale, pentru a se lasa posibilitatea indreptarii catre familia populara europeana.
Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, nu-si poate reveni dupa ce tatal ei a intrat la inchisoare. Teodora Stoica a postat pe contul personal de Facebook mai multe mesaje in care apare alaturi de tatal ei.
Ba chiar, de data recenta, fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, care face parte din comisia de revizuire a Constitutiei Romaniei, a declarat ca "noua initiativa de revizuire a Constitutiei a inceput cu stangul.
Trecand la chestiuni de ordin politic, Cristian David s-a aratat contrariat de mesajul de unitate transmis de nucleul Musca-Stoica-Stolojan, un grup extrem de eterogen, in opinia lui David. ... Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat".
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
Conducerea Organizatiei PNL Sector 5 i-a adresat fostului presedinte al partidului Valeriu Stoica o invitatie de a participa la sedinta de la 18 octombrie a filialei, urmare a situatiei create de punctele de vedere exprimate de acesta in conferinte de presa, la emisiuni televizate si in interviuri.
Este vorba despre deputatul ex-liberal Mona Musca, aceasta dand curs astfel invitatiei lansata de Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. ... colaborari cu Stoica-Stolojan si a unei manifestari "de dragoste" de luni, de la Arad, la lansarea Platformei.
Valeriu Stoica a vorbit ieri despre o aparitie pe scena politicii romanesti a unui partid "antiprezidential" in contrapondere la partidul "prezidential".
Valeriu Stoica a declarat ieri la finalul intalnirii cu reprezentantii din teritoriu ai PLD ca viitoarea "entitate politica" va avea la baza opt principii.
Valeriu Stoica, membru in Grupul de initiativa pentru PLD, a declarat ieri ca au fost indeplinite "toate conditiile legale", pentru infiintarea formatiunii si ca totul, de acum, este o simpla formalitate.
Liderul PLD, Valeriu Stoica, l-a atacat dur ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe primul-ministru Tariceanu, spunand ca "barbatia politica" de care acesta a dat dovada in ultimele saptamani este falsa.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Presedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca "eventualele negocieri PD-PSD" pentru o noua majoritate ar fi "in contradictie cu vointa electoratului, clar exprimata la referendum", si ca ar duce la "confuzii", in loc de clarificari "nete" ale scenei politice.
google-analytics.com