Cautare

4330 de rezultate pentru "stoica gheorghe" (2.90 secunde)
Cotidianul englez The Sun a scris ca Arsenal este interesata de Ianis Stoica. ... Stoica este golgheterul FCSB in acest campionat, cu patru reusite, plus alte doua in Cupa Romaniei. La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB, a povestit ce discutii a nascut in vestiar uriasa sa ratare.
Interesant este si anuntul facut ieri la televiziunea locala de fostul senator Secrieru, el spunea ca in urma apelului liberalului Stoica, a format un comitet de initiativa si aduna semnaturi pentru a crea un pol liberal popular si a se uni cu fostii taranisti.
Toate golurile lui Ianis Stoica din 2021 La 19 ani, impliniti pe 8 decembrie, Ianis Stoica este unul dintre cei mai importanti atacanti ai FCSB in acest sezon.
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton. ... Atat, altceva nu stiu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna. ... - cu anumite transferuri)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
Pasibili de sanctiuni Pe de alta parte, deputatul liberal Emilian Francu a declarat pentru NewsIn ca, in mod cert, Valeriu Stoica va fi exclus in cel mai scurt timp din partid.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD). ... De asemenea, el i-a cerut premierului sa preia conducerea operatiunilor pentru prevenirea raspandirii gripei aviare, sustinand ca Gheorghe Flutur, ministru al Agriculturii, nu are suficienta autoritate.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
prima (considerata „de compromis” de catre autorul ei, Gheorghe Stefan) consta in preluarea de catre Stolojan a conducerii guvernului si pastrarea lui Tariceanu in fruntea PNL-ului, iar a doua ramanerea actualului premier la carma Executivului si cooptarea lui Stolojan in cabinet pe post de ministru al Finantelor (autor Catalin Micula).
"Calitatea de membru al PNL este incompatibila cu adeziunea la platforma Stolojan-Stoica. ... Stolojan si Stoica au avansat ideea ca preluarea ad-interim a presedintiei PNL de catre Gheorghe Flutur este singura garantie ca un Congres extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de manipularile curentului "petroliberal".
Grupul de initiativa pentru unitatea PNL, condus de ministrul Gheorghe Flutur, va avea astazi o intalnire oficiala cu reprezentantii platformei Stoica - Stolojan. ... "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!" Calin Popescu Tariceanu i-a invitat pe toti cei care sustin gruparea Stoica - Stolojan sa plece din PNL.
Fostul ministru al Agriculturii, senatorul PNL Gheorghe Flutur, a respins ieri speculatiile din presa potrivit carora sustinatorii platformei liberale intentioneaza in prezent sa se constituie intr-un partid liberal democrat, aratand ca demersurile lor actuale sunt pentru dezbaterea platformei la baza partidului.
"In toata strategia aceasta a PLD eu vad doar mana lui Viorel Stoica.
google-analytics.com