Cautare

8094 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 21 septembrie 2010" (6.43 secunde)
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... 50/2010. ... 50/2010 intra pe fagasul normal, toti clientii care au credite cu dobanda variabila trebuie sa fie atenti la evolutia indicilor ROBOR/EURIBOR/LIBOR.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Desi fusese anuntata de purtatorul de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, ca aprobata de executiv pe 20 septembrie, hotararea aparuta in MO este datata 13 octombrie, miercurea trecuta.
Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi; 2005 - 2006 si 2007 - 2010: Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. 2010 - 2012: ... Relatii, Institutii si Organizatii Internationale, Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi.
Pro Democratia, convinsa ca si in cel de-al doilea tur de scrutin au existat nereguli si confuzii Dupa incheierea alegerilor, si reprezentantii Asociatiei Pro Democratia s-au simtit datori sa-si spuna punctul de vedere.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. ... Surface Pro sau iPad Air?
Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Acesta a prezentat si ultima gluma a lui Ion Iliescu, care ar fi spus acum cateva zile ca "poporul roman se imparte acum in pro-Basescu si pro-stanaci".
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Solomon, sensibil la proiectul "Lunca Jiului" Reprezentantul Asociatiei "Pro Democratia", Marcel Radut Seliste, a criticat cheltuielile primariei planificate pe anul in curs, in mod special dublarea sumelor pentru salarii si cheltuielile "prea mari" pentru parcuri si zone verzi, cu referire directa la Parcul Lunca Jiului.
Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168