Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (2.93 secunde)
La acest articol, Guvernul propune ca aceasta agentie sa aiba un statut autonom, dar comisia a decis ca ANI sa fie in subordinea Parlamentului.
Sper ca statutul de mem-bru in PPE sa ne ajute, pentru ca acest statut obliga sa se respecte ideea de relatii cat mai bune cu partidele surori", a apreciat Markó Béla.
Acestia sunt obligati sa achite, prin statut, o cotizatie care variaza, in functie de veniturile fiecaruia, de la cateva zeci de mii de lei, la cateva sute de mii.
Partidul Democrat a avut pana acum statut de observator in Partidul Popular European, membrii asociati din partea Romaniei fiind PNTCD si UDMR.
Congresul din 10 decembrie va aproba si noul statut al PSD, care prelungeste mandatul presedintelui formatiunii de la doi ani cat este in prezent la patru ani.
Onoruri pentru fostii lideri ai PSD Mircea Geoana a mai declarat sambata, la Conferinta extraordinara de la PSD Prahova, ca sustine propunerea prahovenilor de a infiinta, prin Statut, functia de presedinte de onoare sau de presedinte fondator al partidului, pe care ar urma sa o ocupe Ion Iliescu.
Dupa alegerile din 2009, va intra in vigoare noul statut al eurodeputatilor, care prevede un salariu de 7.000 de euro pe luna.
"Reprezinta in continuare intentia noastra si, un lucru pe care l-am simtit si in intalnirile in conferinte judetene, este aceasta idee de a avea in statutul nostru o functie de presedinte de onoare, sa faca parte din acest comitet al presedintilor, pe care intentionam sa il avem in statut si ar reprezenta continuarea unei implicari politice a domnului Iliescu in activitatile si deciziile noastre", a declarat liderul PSD.
Aceasta formulare se refera la evaluarea consecintelor financiare, economice, politice si institutionale ale eventualei aderari a celor sapte candidati - cu statut oficial sau neoficial:
"Dumneavoastra ca locuitor al localitati ..., doriti ca ¥inutul Secuiesc sa primeasca statut autonom si aceasta localitate sa faca parte integranta din acest tinut?".
doriti ca ¥inutul Secuiesc sa primeasca statut autonom si aceasta localitate sa faca parte integranta din acest ¥inut?" si doar 120 de persoane au raspuns negativ.
Noul statut le va da dreptul de a vota nu doar in cadrul grupurilor politice de care apartin sau in cadrul comisiilor, ca pana acum, ci si in plenul Parlamentului European.
S-a definitivat proiectul de statut al PNL, a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, la finalul sedintei PNL.
In ceea ce priveste politica de aliante, el a spus ca PN¥CD trebuie sa se indrepte spre crearea unei forte de centru-dreapta alaturi de PD, ambele partide avand statut de membru al Partidului Popular European, dar ca nu exclude discutii si cu alte partide de centru dreapta.
Presedintele PNL Galati, Paul Dobre, a precizat si ca pentru ziua de azi sint programate, la Bucuresti, o sedinta a Biroului Politic si una a Delegatiei Permanente, in scopul definitivarii noului statut al partidului.
Odata mutata miza Congresului, liberalii s-au intunit de patru ori, in sedinte de peste patru ore, pentru a opera modificarile la Statut.
Liberalii s-au reunit ieri la Palatul Parlamentului, pentru prima zi a sedintei Congresului Extraordinar al PNL. Cele doua zile de lucrari sunt destinate introducerii unor modificari in statut si alegerii unei noi conduceri.
Pana la 1 ianuarie acestia au avut statut de euroobservatori. Reprezentantii Romaniei in PE vor fi primiti astazi oficial ca noi membri ai Parlamentului European, unde nu vor beneficia de un debut de acomodare, ci vor participa direct la momente cu adevarat importante pentru legislativul european, potrivit NewsIn.
Sesiunea PE care a inceput ieri este prima in care reprezentantii Romaniei activeaza ca europarlamentari cu drepturi depline, pana la momentul aderarii la UE ei avand doar statut de observatori.
Ea a criticat "formularea ambigua a legii" in privinta celor care "sunt indrituiti prin lege sa procedeze la verificarea averilor" si faptul ca "inspectorul de integritate", potrivit Legii ANI, nu are un statut juridic clar formulat.
google-analytics.com