Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (3.32 secunde)
doriti ca Tinutul Secuiesc sa primeasca statut autonom si aceasta localitate sa faca parte integranta din acest tinut?". In municipiul Sfantu Gheorghe, peste 250 de voluntari vor umbla din casa in casa cu urnele mobile pentru a afla opinia celor cu drept de vot despre autonomia Tinutului Secuiesc.
Ceilalti membri ai Biroului Permanent National, alesi de Consiliul National de Coordonare, au alt statut. Dar noi, cu certitudine, permanent ne vom asuma rezultatele electorale", a afirmat Videanu.
Noul statut al Romaniei, de membru al Uniunii Europene, nu aduce nici o schimbare semnificativa privind situatia in care cetatenii Republicii Moldova pot sa stea legal pe teritoriul tarii noastre, beneficiari directi ai integrarii Romaniei in Uniunea Europeana fiind bineinteles cetatenii statelor comunitare.
Am avut dintotdeauna o problema cu PSD, ne-a fost adversar si in 2000-2004, ne este si acum, PD exclude prin statut orice colaborare cu acest partid", a precizat Mironescu.
UDMR isi desfasoara, in perioada 2-3 martie, cel de-al optulea congres, in cadrul caruia se vor adopta modificari la statut si program, referitoare la atingerea obiectivelor de autonomie culturala in contextul integrarii Romaniei in UE.
Pe de alta parte, a fost intentia de a nu-i legitima pe cei care intr-adevar ar avea motive sa nu-si pastreze un astfel de statut de parlamentar.
Ei sunt inalti functionari publici si beneficiaza de un anumit statut. In cazul sefilor de servicii deconcentrate care nu sunt functionari publici va trebui sa nominalizam alte persoane care sa duca la capat programul nostru de guvernare.
"Nu este acceptabil sa cream statut unic la o organizatie care este defuncta, nu mai exista, mai ales ca timp de 2 ani nu a fost desemnat nimeni sa-l inlocuiasca pe domnul Razvan Ungureanu si nu a fost nevoie de nimeni sa ne reprezinte la Viena", a explicat Geoana votul Comisiei de politica externa.
Reprezentantii PN¥CD, imbracati cu veste reflectorizante cu insemnele partidului, au purtat bannere si steaguri si au impartit fluturasi cu lozinci precum "Avem statut, avem congres, nu ne tineti in proces", "Din Parlament afara ne-au dat pentru ca noi nu am furat", "Justitia romana, pentru mafia muma pentru ceilalti ciuma".
"Prefectura are un anumit statut de securitate, de gestiune a intrarilor si iesirilor si trebuie sa facem acest serviciu si pentru cabinetele senatoriale", a spus prefectul, precizand ca la prefectura accesul persoanelor este limitat si, implicit, ar trebui ingradit si accesul unor persoane care au de solutionat probleme la cabinetele parlamentare.
alesii locali; persoanele cu functii de conducere si de control, precum si functionarii publici, inclusiv cei care au un statut special.
Este important in primul rand pentru ca am reglementat din punct de vedere legal o formula prin care ofiterii de informatii devin functionari publici cu statut special", a anuntat presedintele Comisiei de aparare din Senat, social-democratul Cristian Diaconescu.
"Raportul este unul obiectiv si elaborat in spiritul noului statut al Romaniei, de stat membru al Uniunii Europene. Raportul mentioneaza foarte clar ca nu este necesara propunerea de aplicare a clauzei de salvgardare, asa cum sugerau in mod total eronat personaje din diverse partide", a declarat Emil Strunga.
Secretarul general al democratilor, Vasile Blaga, le-a spus participantelor la Şcoala de vara a PD ca formatiunea nu a confirmat inca prin vot ca este un partid mare si ca va avea un astfel de statut cand va castiga la alegeri 39-40 la suta din voturi.
Potrivit acestora, PD este cel dispus sa faca diverse compromisuri, inclusiv sa-si incalce propriul statut prin alierea cu PSD, numai pentru a se intoarce la guvernare.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
"Lansarea Statului romanilor din Ardeal nu este o actiune violenta si de aceea vom adresa invitatia de a participa si presedintelui UDMR Marko Bela", a spus Ciuca, adaugand ca acest statut nu-i afecteaza pe maghiari.
"In urma analizei care s-a facut la nivelul Comitetului Executiv al organizatiei municipale Mangalia a PSD, cu privire la atitudinea adoptata si mediatizata de unii colegi din Consiliul Local Mangalia, fara a avea avizul conducerii organizatiei municipale Mangalia a PSD, s-a hotarat cu majoritatea voturilor celor prezenti, retragerea sprijinului politic si excluderea din randurile membrilor PSD Mangalia, in conformitate cu prevederile articolului 12 alineatul (4) si (6) din statut, a consilierilor locali Laura Condur, Cornelia Boanta, Niculina Agache, Dan Irimia si Ionut Diaconu.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
google-analytics.com