Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (8.19 secunde)
Nastase a mai spus ca, din punct de vedere formal, Congresul de desemnare a premierului trebuie sa aiba loc, acest lucru fiind prevazut de Statut.
Mai un paharel, mai o cuvantare ideologica, mai o strangere de mana, mai o negociere de statut, pesedistii au zambit la unison incercand sa arate ca sunt pregatiti si increzatori in ceea ce priveste alegerile parlamentare.
Cei din tara trebuie sa aleaga acum, ori se alatura grupului Anghel si pierd sprijinul politic si calitatea de alesi locali, ori raman cu adevaratul PNDC, care a fost constituit si care functioneaza dupa un statut validat de tribunal".
Popunem aceasta formula de salarizare care face un gest de reparatie si dreptate sociala si confera preotului un statut demn in comunitatea in care traieste", a spus Vosganian.
Dupa analiza BPC, si eventual dupa ce vor fi primite si alte modificari la statut, o varianta finala ar urma sa fie supusa deciziei Delegatiei Permanente de la sfarsitul lunii februarie.
Acest din urma post nu exista in actualul Statut si se pare ca are sustinerea necesara pentru a fi creat.
Totodata, motiunea pledeaza pentru sustinerea ferma a suveranitatii si integritatii teritoriale a Republicii Moldova in cadrul granitelor sale recunoscute pe plan international si indeamna toate partile participante la procesul de reglementare a conflictului transnistrean sa reia negocierile in formatul 5+2 in vederea identificarii unei solutii politice definitive si ample a conflictului, prin acordarea unui statut juridic special regiunii transnistrene.
Trebuie specificat faptul ca Daniel Learciu este avocat, fiind membru al Baroului Constanta si membru al Comisiei pentru Statut, Etica si Litigii din cadrul organizatiei judetene PD-L Constanta.
"Nu e decat o recunoastere a valorii lor" a spus Tariceanu adaugand ca modificarile la Statut urmeaza sa fie supuse aprobarii Congresului.
Liderul PSD Dolj a mentionat ca "nu este obligatoriu ca directorii deconcentratelor sa aiba culoarea ministrului" ci pot fi si de la alt partid aflat la guvernare.Prefectii formal apoliticiProiectul numirilor politice apartine deputatilor Mircea Dusa (PSD) si Petru Calian (PD-L) si prevedea initial ca nici prefectii si subprefectii sa nu mai aiba statut de inalti functionari publici ci sa fie numiti politic prin decizie a premierului pentru un mandat de patru ani.
Trebuie sa ne respectam statutul, dar mai ales, sa ii respectam pe cei care ne-au conferit acest statut - alegatorii.
Institutia a raspuns ca "are obligatia de a asigura confidentialitatea salariului angajatilor sai" platiti din bani publici si ca personalul angajat este format din functionari publici, functionari cu statut special si personal contractual ale caror salarii sunt stabilite de Ministerul Internelor si Administratiei.
E ca si cum mi-ati pretinde sa vin intr-o pereche de pantaloni, eventual rupti, la emisiunea dumneavoastra ori eu incerc sa vin cu niste haine care totusi incearca sa raspunda unui anumit statut", a mai spus Crin Antonescu despre masina cu care va merge in timpul campaniei, subliniind ca nu este vorba de bani publici.
Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani.
Modificarile din statut si noua componenta a conducerii au fost inscrise la Judecatoria Craiova si au ramas irevocabile pe 17 mai.
"Dupa patru luni si jumatate am constatat ca au reusit colegii de la Comisia de statut sa isi aprobe Regulamentul mult discutat, dupa care au trecut la proiectul referitor la Legea pensiilor.
Daca in primele doua etape, la Bucuresti si Brasov, a fost abordata partea politica doctrinara, respectiv de statut si organizare interna, incepand cu cea de a treia etapa s-a trecut pe partea de comunicare.
Wu Bangguo a subliniat faptul ca, pentru statul chinez, parteneriatul cu Romania are un statut privilegiat. Acesta a adaugat faptul ca, in continuare, China va sprijini firmele chineze care intentioneaza sa investeasca in Romania.
Intr-o prima faza, a fost invocata lipsa de cvorum pentru desfasurarea sedintelor din cauza faptului ca unii membri ai Comisiei de statut activau si in cadrul Comisiei pentru analiza proiectelor de Coduri.
El a adaugat ca "actele emise sub antetul CCI a judetului Dolj nu au nici o valabilitate" pentru ca denumirea din statut este CCIO.
google-analytics.com