Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (7.77 secunde)
Bursa a fost vizitata de 450 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, iar 44 si-au gasit un serviciu corespunzator pregatirii profesionale si au capatat statut de persoana ocupata.
Eram sigur, citind acele raspunsuri competente si intransigente, formulate lapidar, si usturatoare ca o taietura de brici, ca si eu, care aveam de bine, de rau, un statut de profesionist al scrisului, as fi cazut la examenul saptamanal din Luceafarul.
- Sa trecem peste vrajba devenirii noastre si sa lucram pentru a obtine un statut demn intr-o Europa a natiunilor. (Sursa:
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
Democratii se opun cu indarjire acordarii unui statut special minoritatilor. Liderul PD, Emil Boc, a avertizat, la insistentele unui europarlamentar maghiar, ca Romania nu este obligata sa faca experimente in privinta drepturilor minoritatilor nationale.
Ei aveau statut de angajat. Din 50, am ramas cu 42, iar dupa cum merg lucrurile nu se stie peste catva timp cu cine vom mai putea lucra", a mai spus directorul Sorin Ciobanu.
Recompensarea insuficienta poate imbraca forme diferite: salariu modest, statut inferior, lipsa unor sanse de promovare, nesiguranta locului de munca, un sef coleric sau colegi agresivi.
Factori de riscSus Colectionarea compulsiva poate afecta pe oricine, indiferent de varsta, sex sau statut economic. Incidenta acestei afectiuni nu este cunoscuta.
sa oferim servicii cat mai profesionale la costuri cat mai reduse , sa devenim nu un furnizor de servicii , ci un partener pentru viitori nostri clienti , iar pentru actualii clienti , sa ne pastram acest statut si pe viitor.5.
Nemultumit de sprijinul dat de partenerii de guvernare pentru Statut, Markó Béla a reamintit ca atunci cand s-a constituit actuala Coalitie, UDMR a fost foarte deschis cand a spus ca are "anumite conditii".
Adoptat cu o larga majoritate, noul Statut include doua noi categorii de functionari, respectiv inaltii functionari publici si functionarii publici de conducere.
siguranta, copii, proprietate, statut. Acum vrem, insa, si dragoste, si sexualitate, si pasiune - elemente ce tineau, in trecut, de realmul extra-marital.
Totusi, pentru a obtine si administrativ acest statut ne lipsesc cateva specialitati (de exemplu: urologie, oftalmologie, arsi). - Ati vorbit de clinica de arsi.
Tendinta comuna, parand totodata si cea mai convenabila, confera terorismului un statut anume, ca strategie si tactica violenta, vizand scopuri politice, particulare, fenomenul fiind inteles in functie de natura si caracteristicile actului insusi.
- Valeat 7025 (1517) noiembrie 8, samn mare s-au aratat pe ceriu, c-au stralucit despre miadzanoapte ca un chip de om, de-au statut multa vreame si iara s-au ascuns in vazduh.
Toate acele domenii ce par a avea un statut mai putin ideologic, ce par mai neutre in raport cu puterea (fizica, matematica, fiziologie, geografie, lingvistica) apar ca fiind mai deschise in ceea ce priveste acceptarea ambelor genuri ale termenilor.
Pot creste insa cheltuielile impuse de imagine, destinate afirmarii unui statut social si profesional. SAGETATOR DRAGOSTE: Te vei bucura, in sfarsit, de mai multa stabilitate in acest domeniu, dar nu imediat, ci din vara incolo.
Ei reclama un statut de minoritate etnica si au devenit vocali abia dupa 1990. Cantitativ, ei sunt mai numerosi ca primul grup, insa sunt mult mai dezorganizati.
Drept pentru care, nu erau rare cazurile in care parintii flacailor cu inaptitudini militare trageau sfori pentru ca baietii lor sa fie acceptati la militarie, tocmai pentru a evita un statut de mana a doua.
Acestia incercau sa-si redefineasca pozitia in viata societatii si conditia identitara in calitate de grup religios deznationalizat, reclamand un statut comparabil cu cel al cultelor catolic sau protestant.
google-analytics.com