Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (2.74 secunde)
Dintre acestea, cele mai importante sunt Castrul roman Durostorum, o importanta cetate si oras roman pe malul drept al Dunarii, si Cetatea Vicina, de pe insula Pacuiul lui Soare, cu statut de rezervatie arheologica si pe cale de a deveni arie naturala protejata.
El a spus ca acest Statut nu poate sa arate oricum, ca ar trebui retrimis la comisii si ca, din punctul de vedere al Coalitiei, in cateva zile s-ar putea rezolva situatia, intr-o formula acceptabila pentru toata lumea.
Sa fi gasit oare comunicarea cuantica o scurtatura? Sau poate ca, la nivel cuantic, distantele nu mai au acelasi statut ca pentru noi sau pentru lumina.
El a aratat ca cele trei comisii care examineaza proiectul de lege ar fi trebuit initial sa elaboreze un raport pana la 16 decembrie 2005, iar dupa sase luni aceste comisii nu au reusit sa adopte decat 17 articole din statut.
Diaconescu a subliniat ca ulterior proiectul de statut si programul alternativ de guvernare vor fi supuse aprobarii Consiliului National al PSD, care va avea loc in septembrie.
Presedintele executiv al PC a adaugat ca prevederile din statut sunt bune", dar ca, aplicate de la jumatatea mandatului, "ele vor produce confuzii".
Apropierea termenului-limita de depunere a declaratiilor de apartenenta politica, potrivit noului statut al alesilor locali, a accelerat ritmul "transferurilor" de consilieri de la nivel local.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat pentru NewsIn ca intrarea in vigoare a noului Statut al alesilor locali nu va insemna sfarsitul migratiei politice.
Astazi este termenul-limita pana la care alesii locali trebuie sa-si depuna adeziunile la partide, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Statut al alesilor locali, prin care trecerea la alt partid duce automat la pierderea mandatului obtinut la alegeri.
In ceea ce priveste cotizatia, noi avem fixataa valoarea acesteia prin statut. Cotizatia e de cinci mii de lei vechi pe lunaa.
El avea un statut in virtutea caruia dadea dispozitii. Poate ca facea rapoarte la Iulian Vlad (seful Securitatii - n.r.) sau direct lui Ceausescu", a spus Cazimir Ionescu.
"Nu avem o asemenea prevedere in statut, nici in Codul de etica al PNL si mie imi pare rau ca PNL procedeaza pripit.
Ele exista in Statut, in Codul de Etica, dar in practica se intampla altceva", a mai spus Stolojan. (Dan Ghetu)
Presedintele filialei judetene a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu s-a putut depune o cerere in numele Aliantei D.A. PNL-PD, fiindca aceasta este o organizatie electorala care nu are statut juridic.
"Daca doreste sa cante o arie de opozitie, atunci sa-si asume acest statut si sa-si retraga toti membrii care, in baza protocolului coalitiei, ocupa o demnitate", a precizat Radulescu.
Astfel, senatorul Doru Ioan Taracila a recomandat ca la Congresul extraordinar din decembrie sa se discute doar pe marginea modificarilor la Statut, intrucat exista riscul ca variantele de modificare sa fie aprobate sau nu in functie de aranjamentele conjuncturale pentru alegerea unei conduceri.
"PD e un partid care are in statut ca nu poate face aliante politice cu PSD sau cu PRM", a subliniat Preda.
Conducerea partidului nu a stabilit, pana acum, daca alegerile de la Congresul din 2007 se vor organiza potrivit normelor noului Statut, care urmeaza sa fie adoptat la Congresul extraordinar din 10 decembrie si care ar putea oficializa revenirea la un mandat de patru ani pentru functiile de conducere.
Conducerea partidului nu a stabilit pana acum daca alegerile de la Congresul din 2007 se vor organiza potrivit normelor noului Statut, care urmeaza sa fie adoptat la Congresul extraordinar din 10 decembrie si care ar putea oficializa revenirea la un mandat de patru ani pentru functiile de conducere.
google-analytics.com