Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (3.30 secunde)
Una peste alta, unul dintre conservatorii Mirel Hagiu, Aurelian Bertea, Enache Iancu sau Octavian Buturca are sanse mari sa devina membru al CJ.
In fine, una dintre cele mai inedite figuri este cea a lui Constantin Iancu, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Grad 33 si Ultimul pentru Ramania, altfel spus liderul masonilor de rit scotian.
La evenimentul de la Cotroceni, organizat pentru Ziua Holocaustului, au participat reprezentanti ai comunitatii evreiesti din Romania, iar presedintele Basescu a conferit distinctia Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler lui Liviu Beris, Oliver Lustig, Lezer Finchelstein, Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler pentru Lia Bercovici, Benone Constantin si Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler lui Friedrich Antschel, Radu Comsa, Octavian Fulop, Sarina Ionescu, Iancu Tucarman si Leonard Zaicescu.
Reamintim ca Ion Stefan a fost inlocuit in functie de Enache Iancu, reprezentant al Partidului Conservator Galati, dupa ce acesta a parasit formatiunea politica.
Cum echipele sunt "ajutate" de nea Iancu de la BKP, era de asteptat sa castige cine trebuie. Adica... nimeni, pentru ca partida s-a incheiat la egalitate.
Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar 23 August), Vasile Delicoti (primar Poarta Alba), Gheorghe Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod (fost primar Navodari), Gigi Chiru, Zanfir Iorgus (fost primar Mangalia), Ionel Manafu (fost sef DADL), Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghita Corbu (fost sef SAPARD), Ion Toanchina, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Branza (fost sef ANR), Dorel Constantin Onaca;
La mare distanta s-au clasat candidatul PSD, Iancu Bordeianu, cu 235 de voturi, Cornel Gheorghita (Partidul Alternativa Ecologista) - 53 de voturi si Constantin Popa (PDL) - 28 de voturi.
Astfel, dupa retragerea lui Gheorghe Albu de la sefia DADR, conducerea institutiei a fost din nou preluata, interimar, de Iancu Sapera.
Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu.
Printre cei care nu primisera decizii de incetare a relatiilor de munca, pana vineri dupa-amiaza, se numara directorul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura, Aurel Susman, directorul Agentiei de Ameliorare si Reproductie in Zootehnie, Nicolae Iancu.
La intalnirea cu reprezentantii FMI, din partea PSD au participat Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu, Ion Bazac, Iulian Iancu.
A fost candidatul cu cele mai multe hartiute si biletele, pe care, din timp in timp, i le aduceau Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Iulian Iancu.
Manifestarile de la Iasi dedicate Zilei Unirii se incheie duminica seara cu retragerea cu torte a militarilor pe Bulevardul Stefan cel Mare, dupa care, in Piata Palatului Culturii, este programat un concert de muzica populara sustinut de artistii Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Laura Lavric si ansamblul "Busuioc Moldovenesc".
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Ion Stan va conduce Departamentul de aparare si siguranta nationala, Nicusor Constantinescu va fi seful Departamentului de dezvoltare regionala si turism, iar Departamentul de energie, resurse si politici industriale va fi condus de Iulian Iancu.
Niste oportunisti sau fripturisti cum i-ar numi conu Iancu. Oare cat de prosti ne cred acesti indivizi avizi de putere?
Comisia pentru egalitatea de sanse din Senatul Romaniei, in parteneriat cu Centrul FILIA si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, organizeaza marti, 11 mai 2010, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, Etaj P1, masa rotunda cu tema:
• Indiferent de stradania propagandistilor si politicienilor care va slujesc de a invinovati pe oricine pentru situatia din tara - pe Burebista, pe dl "Ultimii 20 de ani", pe Iliescu (!), pe Arcul de Triumf si pe Avram Iancu - tot dvs.
Biroul Permanent National i-a insarcinat pe Adrian Nastase, Dan Nica, Robert Negoita, Alexandru Athanasiu si pe Iulian Iancu sa redacteze un material cu principalele propuneri alternative ale PSD fata de masurile anuntate de presedintele Traian Basescu si guvern.
Eroare, mon cher, cum ar spune nenea Iancu!
google-analytics.com