Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (3.20 secunde)
Vineri, 29 ianuarie, ora 13:00, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de arta vizuala DE VORBA CU NENEA IANCU - GRAFICA SI CARICATURA.
Colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Candea", procurorii militari de la DNA ii fabrica un flagrant si este acuzat de luare de mita de la un pacient.
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! ... Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
Iancu Guda, presedinte Asociatia Analistilor Financiar-Bancari: ... Iancu Guda, presedinte Asociatia Analistilor Financiar-Bancari: - Inca 8% crestere pe salariu minim in doua saptamani, in conditiile in care o tremie din forta de munca e platita la acest nivel.
La varsta de 16 ani, ascultand o placa de-a lui Furdui Iancu la verii mei din Targu Mures, am inceput sa cant "M-o facut maica fecior", iar ei ma incurajau ca le place foarte mult.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Fostul deputat PSD Iulian Iancu va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie. Acesta este unul din artizanii legii care a blocat pana de curand exploatarea gazelor din Marea Neagra.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
Otele 9, Postolachi 45 / Iancu 59 Echipele de start: ... Iancu, Van Durmen - Compagno Rezerve: Gurau - Paramatti, R. Grigore, Dr.
29 / Iancu 45+2 Echipele de start: Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Balasa, Ispas - C. Matei, N. Paun, Aganovic - I.
Alghoul 26 pen., Holzmann 78 / Jefte 13 pen., 83, Iancu 18, Grameni 28, Nedelcu 55, Petre 74, Boboc 80, Moldoveanu 86 Echipele de start: ... Aioani - Dussaut, Larie, Ghita, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Iancu, Betancor, Omoh REZERVE:
Letica, Antoche, Issah, Medina, Iancu, Barbut, Limaj, Iancu, Paraschiv Antrenor: Marius Maldarasanu Universitatea Cluj: Iliev - Oancea, Ilie, Ispas, Goranov - Haita, Remacle, Simion, Nistor - Tescan, Gomes Rezerve:
Iancu, D. ... Iancu, Babic, Buhacianu Antrenor: Marius Maldarasanu Stadion: Ilie Oana (Ploiesti) Arbitru: Coza Ionut (Cernica) / A1: Avram Valentin (Bucuresti), A2:
Iancu, Paraschiv; ... Iancu, Ruben Fonseca; Antrenor: Marius Maldarasanu U Cluj: Gorcea - Oancea, Miron, Mitrea, Vatajelu - Nistor, Bic, Popadiuc - I.
Iancu, G. Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca Absenti: A. Oroian (suspendat), Ionut Stoica Antrenor: Marius Maldarasanu Dinamo: Golubovici - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Gregorio Rezerve:
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
La fel va face si deputatul Mircea Iustian, astfel incat consilieri judeteni propriu-zisi vor fi Ionel Manafu, Florian Constantin, Mihai Petre, Gheorghita Corbu, Iancu Stavrositu, Adrian Gheorghita Gelu, Cristina Branzoi si Gheorghe Sutu, cu precizarea ca situatia ultimilor depinde de rezultatele pe care le vor obtine in turul 2 primarii Iorgus si Calapod.
Documentul este semnat de Ioan Seche, Iancu Vespasian si Toma Dobrogeanu, toti lideri locali ai PSD.
In prezenta ministrului Sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, si a reprezentantilor celor mai importante asociatii ale pacientilor din Romania, am incercat sa identificam principalele probleme legislative care trebuie corectate pentru buna functionare a sistemului sanitar din tara noastra. Dezbaterea a avut loc in sala "Avram Iancu" a Senatului Romaniei.
- Iulian Iancu, fost secretar de stat la Energie, este si el cercetat intr-un dosar privind fonduri electorale. - Partidul Miscarea Populara are de sa fie mandru:
google-analytics.com