Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (3.88 secunde)
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Cu toate acestea, principalul creditor al companiei, AVAS, a anuntat ca nu va fi de acord cu majorarea in cauza. De mentionat este faptul ca actionarul majoritar al RAFO este firma Balkan Petroleum, firma controlata de Marian Iancu.
Sechel l-a schimbat la conducerea OJPC pe Gheorghe Iancu, care a fost numit in functie in timpul guvernarii PSD si a refuzat sa-si dea demisia dupa ce liderii Aliantei i-au cerut acest lucru.
Versiunea publica oferita de certificatul de nastere nu se pupa insa cu informatiile primite de Gica la prima mana, adica de la parintii sai, Kirata si Iancu, cei in cinstea carora Regele si-a botezat copiii Kira si Ianis.
Grupul de tineri maghiari a arborat si o pancarta pe care scria "Dati-ne universitatea inapoi", referin-du-se la Universitatea maghiara "Bolyai", ei afisand mesajul pe toata durata manifestarii de pe Strada Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca.
Deputatul PSD Iulian Iancu a criticat masurile luate de actuala guvernare, spunand ca reprezinta "o greseala" introducerea cotei unice de impozitare.
Stiu ca a pus mult suflet in acest album si, tocmai din acest motiv, ii multumim pentru generozitatea ei, precizeaza Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010.
Morris (40 de ani), pe numele sau real Marius Iancu, a dat vestea cea mare pe pagina lui de Facebook, unde a postat si o imagine cu ecografie facuta de iubita lui vineri.
Viceprimarul a precizat ca aceste vehicule, dar si bicicletele vor avea rosu pentru spatiul delimitat de b-dul Calea Bucuresti (Nord), strazile Iancu Jianu, Brestei, Libertatii, Bibescu si 1 Mai (Vest), Marin Sorescu si b-dul Gheorghe Chitu (Sud), Caracal, Aries, Imparatul Traian si Horia (Est).
Isi pierde tatal, cizmar de meserie, chiar in anul cand se naste, acesta luptand ca voluntar si fiind ranit in 1848, in Muntii Apuseni, sub flamurile lui Avram Iancu.
nevoia de recunoastere si apartenenta la grup STOP Pe vremea lui Nenea Iancu, Zita se gatea si mergea la Iunion nu neaparat pentru comedie, ci pentru a atrage cat mai multe priviri din public, fie ale cucoanelor invidioase, fie, mai ales, ale berbantilor pofticiosi.
Conform celor precizate de Iancu Craciunoiu, directorul Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Dolj, din 2008 inclusiv transportatorii care fac curse inter si intrajudetene trebuie sa se supuna noilor reglementari in domeniu.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. Apaterm AGA:
Cea de a doua etapa se va desfasura in Bihor, in perioada 13-17 noiembrie, cand caravana se va deplasa la Cefa si Avram Iancu, Girisu de Cris si Santandrei, Tauteu si Popesti, Diosig si Rosiori si in Magesti si Auseu.
Spusele lui Burcin despre spaga data lui Babus au fost sustinute si de depozitiile date de Iancu Busuricu, seful de sala al restaurantului, si de fiul acestuia, Cristian Felix Burcin, dar si de Gheorghita Corbu, fost director in cadrul Agentiei SAPARD, care a declarat ca a aflat de la Burcin ca i se ceruse suma de bani in iarna 2004-2004.
"Faptele iresponsabile ale acestor tineri se inscriu in aceeasi categorie de denigrare a simbolurilor nationale si batjocorire a sarbatorii nationale a Romaniei ca si gestul UDMR de depunere la statuia lui Avram Iancu din Cluj-Napoca a unei coroane cu panglica mortuara.
Procura prezentata de sotia omului de afaceri de origine siriana Omar Hayssam politistilor de frontiera, in scopul scoaterii din tara a copiilor, a fost anulata de Ambasada Romaniei la Beirut in urma unor verificari recente, declara consulul roman in Liban, Iancu Mihai.
Acesta va fi in cuantum de 5% din salariul brut obtinut de un functionar public, pentru cei cu o vechime de la 3 la 5 ani, de 7% pentru cei cu vechime de la 5 la 7 ani, de 10% pentru cei intre 7 si 10 ani si de 15% pentru cei cu vechime de peste 15 ani in cadrul aceleiasi institutii publice", ne-a declarat liderul de sindicat al functionarilor publici si personalului contractual din cadrul Primariei Mangalia, Gheorghe Iancu.
Cum ar fi ziua de 1 decembrie, cand, la Cluj, la monumentul lui Avram Iancu, in loc de flori aniversare cu banda tricolora a fost depusa o coroana mortuara cu banda inscriptionata cu negru pe fond alb.
In locul sau, la conducerea agriculturii constantene va ramane sef interimar pana la organizarea unui concurs actualul adjunct al lui Gheorghe Albu, Iancu Satera.
google-analytics.com