Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (2.73 secunde)
Potrivit directorului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, Iancu Sapera, in vestul si in nordul tarii productia de grau se apropie de limita normala, in schimb judetul Constanta nu este la fel de norocos.
Potrivit directorului Directiei Agricole de Dezvoltare Rurala Constanta, Iancu Sapera, pana in prezent, in judetul Constanta sunt afectate de seceta excesiva aproximativ 91.538 de hectare, reprezentand 844 de producatori agricoli asigurati.
"Pur si simplu sper sa nu se scumpeasca si conservele gata pregatite, din comert, pentru ca anul acesta nu am cum sa imi permit sa mai pun o muratura sau sa fac un borcan de dulceata", ne spune indignata Maria Iancu, o gospodina din Mangalia.
Potrivit directorului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta Iancu Sapera, pentru judetul Constanta sunt prevazute a se infiinta 3773 de hectare de perdele forestiere.
Liviu Iancu, trezorierul-sef al (TJ) Bihor, ne-a declarat ca la indicatorii comparabili se inregistreaza cresteri semnificative in 2007 fata de anul 2006, dupa cum urmeaza:
Producatorii agricoli din judetul Dolj s-au întâlnit ieri, la Facultatea de Agronomie, pentru a cere lamuriri specialistilor despre accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii sau înfiintarii de ferme agricole. Presedintele Asociatiei producatorilor agricoli din judetul Dolj, Costel Iancu, a convocat fermierii din judet la o întâlnire informala cu reprezentantii tuturor institutiilor care graviteaza în jurul banilor europeni.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Nu o sa mai putem vorbi despre energie ieftina datorita implicatiilor internationale" a declarat Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor.De cealalta parte, reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca facturile la energia termica ar putea scadea, daca Parlamentul ar modifica legislatia in vigoare."Daca dumneavoastra promiteti un termen in care Comisia de Industrii a Camerei Deputatilor sa completeze lipsa din lege eu va garantez ca factura va pica cu 20 la suta, in realitate cu 10 la suta" a precizat Tudor Popescu, director Primaria Capitalei.Pretul gazelor naturale s-a majorat ultima data la sfarsitul anului trecut, in timp ce tigarile s-au scumpit la inceputul lui 2008.
Directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, Iancu Sapera este intru totul de acord cu decizia lui Albu, adaugand faptul ca "producatorii agricoli trebuie protejati".
Reamintim ca primarul ales, Iancu Boldea, nu isi poate lua in primire functia, intrucat validarea sa a fost contestata iar dosarul se afla in prezent la Curtea Constitutionala.
Remarcata pentru decorul autentic, cula a fost folosita foarte des în productiile cinematografice, aici turnându-se filme de referinta ca: "Neînfricatii", "Drumul Oaselor", "Iancu Jianu - Haiducul".
Remarcata pentru decorul autentic, cula a fost folosita foarte des în productiile cinematografice, aici turnându-se filme de referinta ca: "Neînfricatii", "Drumul Oaselor", "Iancu Jianu - Haiducul".
Liviu Iancu - trezorierul-sef al Trezoreriei Oradea a declarat un venit salarial de 99.240 de lei, adica peste 6.340 de lei lunar.
Au fost prezenti la eveniment reprezentanti ai unor astfel de structuri din Dolj (Ostroveni, Castranova, Urzicuta, Malu Mare, Calarasi), din Olt (Iancu Jianu si Gradinari), Gorj (Pestisani), Mehedinti (Eselnita) si altele.
Acest risc asociat cu rate ale dobanzilor crescute a facut ca volumul depozitelor bancare sa sporeasca", a declarat Iulian Iancu, inspector in cadrul Serviciului Inspectie Bancara din cadrul BNR - sucursala Dolj.
El a afirmat ca trebuie gasite modele de functionare care sa determine o mai buna gestionare a resurselor energetice, care vor face parte din masurile de relansare economica.Noua strategie energetica a tarii ar putea cuprinde toate sectoarele energetice, nu doar producatorii de energie electrica, iar decizia privind restructurarea sectorului energetic ar putea fi intarziata, intrucat 2009 este an electoral, a declarat, pe 30 aprilie, Iulian Iancu.
El a adaugat ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, directorul general al Autoritatii Rutiere Romana, Iancu Craciunoiu, si directorul Directiei Generale de Transporturi Rutiere din cadrul ministerului de resort, Sorin Sarbu, reprezinta un grup de interese pentru firmele de transport neautorizate.
El a adaugat ca, desi mai exista propuneri legislative pe aceasta tema, depuse la Parlament de deputatul PSD Iulian Iancu, dar si un pact propus in 2008, pana acum nu s-a ajuns la nicio concluzie.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
Iancu de Hunedoara, urmand apoi traseul de baza. Linia 205 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Strand Straulesti, din Piata Garii de Nord, pe Calea Grivitei, str.
google-analytics.com