Presedintele Tineretului Social Democrat (TSD), Victor Ponta, recidiveaza si il ataca din nou pe fostul sau mentor politic, Adrian Nastase. El a declarat ieri la Senat ca intentioneaza sa propuna in cadrul PSD stabilirea unui termen pana la care sa se depuna candidaturile pentru functia de presedinte executiv al partidului, vizata in principal de Adrian Nastase.
In opinia lui Ponta, acest termen ar putea fi intre o saptamana si zece zile inainte de Congresul PSD de la sfarsitul lui aprilie.
Potrivit liderului tinerilor social-democrati, voturile exprimate in congres vor arata si valoarea candidatilor. De asemenea, el crede ca pentru functia de presedinte executiv trebuie sa existe mai multi candidati.
“Daca domnul Nastase se simte incoltit, cred ca trebuie sa participe la competitie, daca vrea sa aiba o functie. Nu sa-i indemne pe altii sa candideze la alte functii“, a afirmat Ponta, care a exemplificat cu liderul PSD Cluj, Ioan Rus, pe care Nastase l-a trimis sa-l concureze pe Ponta la functia de secretar general. “Nu este in regula daca acum incepem sa ne gonim contracandidatii“, a conchis liderul TSD. In replica, Adrian Nastase a apreciat ca Victor Ponta “trebuie sa-si vada de treaba lui“.