Cautare

760 de rezultate pentru "sebastian" (3.44 secunde)
Boc a luat cuvantul in deschiderea sedintei grupului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale, la care au luat parte ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, ministrul justitiei, Catalin Predoiu, precum si ministrul de interne, Vasile Blaga.
Din cele peste 60 de amendamente depuse, nici unul care modifica pe fond legile nu a fost acceptat, in urma unor discutii purtate sambata de Emil Boc, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan.
Din cele peste 60 de amendamente depuse, nici unul care modifica pe fond legile nu a fost acceptat, in urma unor discutii purtate sambata de Emil Boc, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan.
Din cele peste 60 de amendamente depuse, nici unul care modifica pe fond legile nu a fost acceptat, in urma unor discutii purtate sambata de Emil Boc, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan.
Mihail Seitan, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Mihail Dumitru si Gabriel Sandu sunt cei vizati de criticile colegilor.
Intr-o conferinta de presa, liderul Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a anuntat ca membrii lui de sindicat vor declansa greva generala pe termen nelimitat din 27 septembrie, apreciind ca "functionarul public este flamand si indatorat".
Presedintele a precizat ca fostul ministru de finante Gheorghe Pogea i-a ascuns premierului Emil Boc sistemul de stimulente de la minister, in timp ce succesorul acestuia, Sebastian Vladescu, nu a introdus "sistemul de performanta" ... Intrebat daca s-a referit la Sebastian Vladescu, presedintele a negat:
Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Deocamdata Sebastian Ghita da banii, Vintu a ramas cu actiunile, iar oamenii din managementul editorial sunt aceiasi.
Si vreau sa arat ca exista o logica in actiunea sa, dar, evident, si cateva greseli care i-au atras criticile in presa si in partid", scrie Sebastian Lazaroiu, intr-o postare pe Madame Blogary.
Autorul de basme politice Sebastian Lazaroiu incearca si el sa o dreaga din condei: ... Cum se vor inmulti acestea de aproape de trei ori pana la un eventual soroc anticipat, doar Sebastian stie.
Sebastian Lazaroiu:
Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, a dat tonul. ... Primul care a inteles ca exista un imens spatiu gol care asteapta sa fie umplut a fost consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Moment in care, pe contributors.ro - blogul colectiv pe care a pornit dezbaterea -, Sebastian Lazaroiu publica analiza "Alba ca Zapada, Populistii si Opozitia. ... Textul lui Sebastian Lazaroiu l-a readus in prim-plan pe DD si al sau PP - efectul era previzibil:
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine, intr-o declaratie acordata RFI, ca, daca PDL nu se va relansa in sondaje dupa congresul din mai, vor exista "multe dezertari individuale", insa afirma ca riscul ca partidul sa se scindeze este redus.
O sa furnizeze niste sondaje placute probabil, in loc de locuri de munca si salarii Cristian Tudor Popescu a declarat ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii este "o bataie de joc la adresa omului muncii din aceasta tara", jurnalistul glumind ca "domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata".
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, considera ca Silviu Prigoana si Cristian Popescu Piedone l-ar putea invinge pe Sorin Oprescu in lupta pentru Primaria Capitalei si a afirmat, in acest context, ca oricum actualul edil-sef este "speranta PSD pentru prezidentialele din 2014".
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, vorbese despre politica si despre viata personala intr-un interviu pentru ziarul Ring. El sustine ca si-a impus sa duca o viata austera, intrucat confortul duce la lancezeala.
De asemenea, senatorii opozitiei au criticat si faptul ca ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, nu a venit in plenul Senatului pentru a sustine proiectul Guvernului privind asistenta sociala. ... La sedinta Comisiei au participat atat ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, presedintele Senatului, Mircea Geoana, cat si reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Urmeaza ceea ce a anuntat Sebastian Lazaroiu, care scrie editoriale in Evenimentul Zilei si a devenit invitat permanent al Realitatii TV, un instrument media care intra, pe zi ce trece, in buzunarul de la piept al puterii.
google-analytics.com