Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, vorbese despre politica si despre viata personala intr-un interviu pentru ziarul Ring. El sustine ca si-a impus sa duca o viata austera, intrucat confortul duce la lancezeala. Fostul consilier prezidential mai spune ca se va implica intr-o noua constructie politica, celebra de-acum Alba ca Zapada.
"Sunt discret, da. Nu imi place sa imi expun viata personala in public. Nici n-ar fi cine stie ce. Mai ales de cand sunt ministru sunt tot timpul pe baricade la serviciu. Gasesc putin timp pentru prieteni. Si cu ei discut tot politica. Ajung acasa seara tarziu si dorm pe un pat de cuie". Asta spune ministrul Muncii in interviul acordat ziarului ring. Intrebat de reporter la ce se refera, Lazaroiu explica: "un pat facut din cuie ascutite".
"Traiesc auster. E o austeritate pe care mi-o impun. Asta imi tine mintea trează permanent. Stau intr-un apartament la bloc. N-am mare lucru prin casa. Imi place sa am spatiu, altfel m-as sufoca. Am strictul necesar. Nu ma omor dupa confort. Confortul duce la lancezeala", detaliaza ministrul Muncii.
Legat tot de viata personala, Lazaroiu vorbeste si despre fiul sau, care traieste in Finlanda si pe care-l vede destul de rar.