Gandul informeaza: Cristian Tudor Popescu: Ce-o sa faca domnul Lazaroiu acolo? O sa furnizeze niste sondaje placute probabil, in loc de locuri de munca si salarii
Cristian Tudor Popescu a declarat ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii este "o bataie de joc la adresa omului muncii din aceasta tara", jurnalistul glumind ca "domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata".
"Banuiesc ca domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata postul de ministru al Muncii. Putea sa-l castige si pe cel de ministru al Apararii la fel de bine", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.
"Ministerul Muncii... pai acolo trebuie sa ai o experienta de decenii. E poate cel mai greu minister, in care intri in direct cu oamenii, in care ii lovesti direct prin masurile pe care le iei. Lasand la o parte lipsa de experianta a lui Lazaroiu, ce prestigiu are el, ca persoana? El a fost un consilier al presedintelui care s-a ocupat cu vorbitul la televizor si facutul de propaganda lui Traian Basescu. Am crezut ca e o gluma", a spus Cristian Tudor Popescu.
"Faptul ca reactia opiniei publice, a mass-media nu intereseaza pe nimeni din conducerea PDL e luatul mintilor dinainte de final", a adaugat jurnalistul.