Cautare

760 de rezultate pentru "sebastian" (2.59 secunde)
Ii dadeam lui Ponta sondajele Aliantei D.A., la schimb cu dosarele pesedistilor cu afaceri necurate Actualul lider PSD, Victor Ponta era mesagerul lui Sebastian Lazaroiu in transmiterea sondajelor confidentiale ale Aliantei D.A.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu face comentarii anti-UDMR si este dat afara de la Cotroceni. ... Concediat de Basescu, Sebastian Lazaroiu e angajat de Boc pe postul de ministru al Muncii.
"In 2013 vom avea o coalitie PDL-PSD-UNPR !" USL se va destrama in vara deoarece o sa coboare vertiginos sub 50% iar, in 2013, la guvernare va accede o "coalitie larga", formata din PDL, PSD si probabil UNPR, prognozeaza fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, pentru RFI Romania, el fiind de parere ca revizuirea Constitutiei va fi "ratata" in 2012.
Antonie Solomon a anuntat ieri ca are de gand sa-l ajute pe avocatul sau, Sebastian Raduletu, sa ajunga senator de Craiova din partea UNPR. ... "Va garantez ca avocatul Sebastian Raduletu va fi senator de Craiova".
Basescu și PDL au ajuns la mana lui Lazaroiu Criza din conducerea PDL nu poate fi disociata de miscarea prin care fostul ministrul Sebastian Lazaroiu a fost readus la Cotroceni.
Ca planurile ruperii PDL s-au dat peste cap o arata si declaratia oarecum bizara facuta de consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, marti dimineata, la RFI.
Lazaroiu arata ce vrea tabara Basescu in schimbul sustinerii lui Antonescu Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca presedintele Traian Basescu s-ar putea muta la Palatul Victoria din 2016. ... Asemenea Elenei Udrea, Sebastian Lazaroiu vorbeste despre unificarea tuturor fortelor politice de dreapta, sub tutela sefului statului.
Jumatate de an mai tarziu, contractul similar pentru alegerile parlamentare a fost castigat de Teamnet, firma detinuta la acea vreme de Sebastian Ghita.
- Eu zic ca da, a declarat, pentru EVZ, vicepresedintele Academiei Nationale de Securitate si Organizarea Apararii, Sebastian Sarbu (37 de ani). ... Oare n-ar trebui sa ne gandim mai bine in ce situatie se afla Romania in acest moment?, a mai adaugat Sebastian Sarbu.
Intrebat daca actualul scandal provocat de dezvaluirile omului de afaceri Sebastian Ghita, soldat cu trecerea in rezerva a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea si cu implicarea numelui sefei DNA Laura Codruta Kovesi, poate periclita perceptia impotriva luptei anticoruptie si faptul ca este vorba despre intamplari din perioada in care SRI era condus de George Maior, in prezent ambasador al Romaniei in SUA, poate influenta atitudinea SUA, Hans Klemm a raspuns:
Noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) este Sebastian Bodu, el inlocuindu-l in functie pe Neculae Eugen Plaiasu.
De altfel, saptamana trecuta, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, si-a exprimat speranta ca, o data cu aprobarea Legii privind combaterea evaziunii fiscale, “vor disparea si acele persoane care vand la coltul strazii facturi luate cu sacul de firme-fantoma“.
Numarul de firme apartinind omului de afaceri Omar Hayssam este foarte mare, iar prejudiciile aduse statului sint imense, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ieri noului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, sa reduca numarul antrepozitelor fiscale, al cazinourilor si al societatilor care organizeaza jocuri de noroc.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vlasescu, a declarat ieri, la Palatul Victoria, ca Parchetul a fost sesizat de Comisia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane referitor la unele scurgeri de informatii in cursul negocierilor cu potentialii cumparatori.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, declara ca proiectul contractului de privatizare BCR "imbina interesele tuturor, ale investitorului strategic, ale statului roman, ale institutiilor financiare internationale si ale celor ce vor ramine actionari minoritari, incercind ca in acest proces interesele lor sa nu fie neglijate ".
Reprezentantii Camerei Nationale a Taximetristilor din Romania (CNTR) au obtinut la inceputul saptamanii de la mi-nistrul Finantelor, Sebastian Vladescu, promisiunea ca se va revizui legislatia astfel incat taximetristii nu vor mai fi obligati sa emita facturi fiscale clientilor.
Obiectivele bugetare pot fi indeplinite fara majorarea TVA La rindul sau, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat, ieri, ca "Romania isi poate indeplini obiectivele bugetare fara majorarea TVA".
Pe de alta parte, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), nu si-a respectat cuvantul, iar modificarile Codului Fiscal nu au fost prezentate ieri in Guvern.
Premierul Calin Popescu-Tari-ceanu i-a solicitat ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, sa prezinte in perioada imediat urmatoare un document pe baza caruia va fi realizata strategia bugetar-fiscala, se arata intr-un comunicat al Guvernului.
google-analytics.com