Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (3.39 secunde)
Dupa o seara furtunoasa, intr-o confruntare electorala in platourile unei televiziuni pe care a parasit-o pentru ca l-a suparat un contracandidat, Radu Mazare si-a vazut ieri de programul de campanie: ... Prima parte a programului de ieri a tradat, oarecum, nervozitatea de cu o seara inainte.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
El il contrazice pe Ion Iliescu care a declarat marti seara ca este exclusa o guvernare PSD-PD-L Intrebat daca exclude o colaborare cu PD-L pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa 30 noiembrie, Geoana a precizat:
Seara s-a incheiat cu un spectacol de dansuri sportive si de societate, sustinut de Scoala de Dans "Ritmo Caliente" din Bucuresti.
"Am auzit ca duminica seara, Mircea Badea m-a injurat pentru interviul luat Elenei Udrea. ... Ca de obicei, Jurnalul National de marti a ajuns pe masa lui Badea inca de luni seara, iar acesta nu a ratat momentul sa-i raspunda lui Cristoiu.
Guvernul a aprobat in sedinta de duminica seara forma finala a memorandumului cu privire la proiectul Nabucco, care include modificari propuse prin negocierile purtate in ultima perioada, textul urmand sa fie trimis in aceeasi seara, spre aprobare, presedintelui Traian Basescu.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Duminica seara a circulat informatia potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi fost internat intr-unul din spitalele bucurestene.
'Interviul de luni seara al lui Traian Basescu, la B1TV, a provocat valuri uriase si va continua sa o faca, inca mult timp de aici incolo, in primul rand pentru ca seful statului, incalcandu-si chiar neutralitatea politica, a transmis anumite sugestii partidului, care vor trebui analizate pana la congresul din iulie.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sedinta Biroului Politic PDL de luni seara a fost din nou cu scandal. ... Inaintea sedintei BPN de luni seara, secretarul executiv Elena Udrea si vicepresedintele Raluca Turcan au declarat ca Boc trebuie sa-si faca datoria in ceea ce priveste remanierea.
Sedinta Biroului Politic PDL de luni seara a fost din nou cu scandal. ... Inaintea sedintei BPN de luni seara, secretarul executiv Elena Udrea si vicepresedintele Raluca Turcan au declarat ca Boc trebuie sa-si faca datoria in ceea ce priveste remanierea.
'Decizia PDL de duminica seara, potrivit careia membrii PDL nu vor avea dreptul sa voteze la motiunea de cenzura a opozitiei este unul dintre cele mai grave atentate la democratie de dupa revolutie, surclasind pina si defunctul PCR.
Coalitia de guvernare formata din PDL, UDMR si UNPR se va reuni din nou luni seara, la ora 18.00, la palatul Victoria pentru a discuta pe marginea legii unitare a salarizarii.
Multele servicii de informatii ale statului roman au protocoale de colaborare cu institutiile similare ale Statelor Unite asa incat, nu trebuie sa ne ingrijoram ca la Washington nu s-ar sti cata apa plata bea la micul dejun Traian Basescu sau in ce bazin inoata seara premierul Boc.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Intrebat daca Emil Boc si-a anuntat duminica seara intentia de a candida la sefia PDL, Stolojan a raspuns: ... Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a precizat ca nu a semnat nicio motiune si ca nici nu s-a discutat duminica seara despre acest lucru.
Nu ca el ar fi fost perfect, dar s-a gindit ca unui ins puternic, unui barbat adevarat ii esti mai de folos aratandu-i greselile, decat cadelnitandu-l bleg, de dimineata pana seara.
"Daca presedintele vrea sa-si incheie mandatul mai repede, m-as bucura" Presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL, a reafirmat luni seara ca nu are nimic de negociat cu presedintele Traian Basescu si, daca va accepta postul de prim-ministru, va fi numai dupa alegerile din luna noiembrie, situatie in care "nu va fi premierul lui Basescu, la fel ca Boc sau Ungureanu".
Pana joi seara voi sti cu cine votez", a spus Magureanu, intrebat cum va vota la motiunea de cenzura a opozitiei.
google-analytics.com