Sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu s-a desfasurat ieri in Sala Maura, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Orasului. La eveniment au luat parte sefii tuturor institutiilor publice din judetul Gorj, fostii primari, viceprimari si functionari cu rang inalt care si-au desfasurat activitatea in cadrul Primariei Targu Jiu, precum si invitatii din orasele infratite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, si Nis, din Serbia, cu care urmeaza sa se semneze protocolul de infratire. Autoritatile locale si delegatiile oraselor infratite au luat cuvantul si au vorbit despre importanta manifestarilor. Sedinta festiva s-a incheiat prin decernarea de diplome de excelenta reprezentantilor din toate domeniile de activitate.
Programul manifestarilor dedicate Zilelor Orasului au continuat si ieri printr-o parada a motociclistilor si un spectacol de teatru prezentat in aer liber de catre Teatrul "Masca" din Bucuresti, in care joaca si cunoscutul actor Mihai Malaimare. Seara s-a incheiat cu un spectacol de dansuri sportive si de societate, sustinut de Scoala de Dans "Ritmo Caliente" din Bucuresti.

Ultimele zile
de sarbatoare

Zilele Orasului vor continua si in weekend. Astazi, in zona centrala, de la ora 15.00, va avea loc Parada Automobilelor de Epoca. Seara, in Piata Prefecturii se va desfasura un spectacol folcloric, oferit de Ansamblul "Maria Lataretu" al Scolii Populare de Arta din Targu Jiu si de Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului" si invitatii sai. Maine, in zona Preajba, se va desfasura Cupa Municipiului Targu Jiu la motocros, iar seara, de la ora 20.00. In Piata Prefecturii va avea loc Ziua Majoratului, in care vor fi sarbatoriti toti adolescentii care au implinit sau implinesc 18 ani in 2009, apoi va urma un concert cu formatia Refflex.
Sarbatoarea municipiului Targu Jiu se va incheia duminica, 24 mai, cu un megaconcert pe insulita din apropierea Parcului Central, sustinut de Anda Adam, Animal X, Smiley si Morandi. La final, va putea fi admirat un frumos foc de artificii.