Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (3.38 secunde)
Seara, Delegatia Permanenta a PNL urma sa decida daca este nevoie de o schimbare importanta, la Guvern sau in partid.
Deputatul PSD Victor Ponta a criticat ieri „spectacolul“ oferit de presedintele Traian Basescu, care a fost filmat de mai multe televiziuni dansand sambata seara intr-o statiune de pe Litoral.
Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita de Ambasada Romaniei din Paris inca de luni seara, moment ocazionat de prezenta presedintelui Traian Basescu in Capitala Frantei.
- In anii in care am visat de dimineata pana seara la soldurile lu' Tamara, nu mi-am dat seama ca timpul mai si trece. ... El i-a dat in dar un ciot de pieptene, drept gaj al credintei sale in seara primului sarut.
asta-seara ne distram si asa a fost. ... - Aveam in sat o orezarie si ca sa-mi cistig cartile si uniforma scolara intram dimineata in lanul de orez si ieseam seara, cu lipitorile curgand pe mine, in noroi si taiat de cioburi.
Vine acasa seara tarziu sau lipseste mai mult de o zi De cand sunteti impreuna, partenerul tau a facut tot posibilul sa nu stea la lucru peste program, iar comportamentul lui a fost ireprosabil.
Romana Domnule Capitan, subsemnatul, domiciliat in, declar ca marti seara, in timp ce ma deplasam cu tramvaiul 32 dinspre Chirigiu spre Rondul George Cosbuc, doi indivizi pe care i-as putea identifica, destul de usor, mi-au sustras portofelul din buzunarul exterior al paltonului.
Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
O pata rosie in intuneric Un astfel de caz s-a petrecut in seara zilei de sambata 30 iunie 2001 in localitatea Nanesti, din judetul Vrancea, situata la aproximativ 40 de km. ... In acea sambata seara, majoritatea satenilor vizionau o emisiune foarte populara, transmisa pe postul national de televiziune TVR1.
Capturat de catre fortele MApN in seara de 24 decembrie 1989, Sorin Botar va declara ca face parte dintr-o retea de rezistenta care dispune de arme si legaturi.
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
xxx In seara zilei de 6 iunie 2018, chiar inainte de ora 23, zeci de locuitori din localitatile Corio, Rocca si Levone (provincia Torino, Italia) au fost alarmati de un zgomot puternic, si in crestere, care zdruncina casele si zidurile.
Luni seara, partidul a refuzat sa-si trimita reprezentatii pentru a discuta despre reducerea numarului de secretari de stat.
Biroul lui Ciobotea, sigilat in fiecare seara Prefectul Nicolae Giugea a precizat ca, pe toata perioada in care se desfasoara procesul de predare a atributiilor, biroul subprefectului Ciobotea este inchis in fiecare seara la sfarsitul orelor de lucru.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Surse PD si PLD au declarat ca liderii celor doua formatiuni s-au intalnit luni seara si au convenit etapele colaborarii politice, dupa esecul motiunii de cenzura.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
google-analytics.com