Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (2.93 secunde)
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Am fost echipa mai buna la Bucuresti si am fost echipa mai buna in aceasta seara.
Tot din data de 11 august, abonatii Voce Start (fostul Confort Standard) vor beneficia de convorbiri gratuite in retea intre orele 18 si 22 pe parcursul intregii saptamani, iar abonatii Voce Seara & Weekend (fostul Confort 50) vor primi 10 minute de convorbiri in retea in timpul orelor cu trafic ridicat (8 dimineata - 6 seara) pe langa cele 50 de minute deja incluse in abonament, fara sa plateasca nici o taxa suplimentara la abonament.
Orange a inregistrat cateva sute de precomenzi, iar in seara lansarii zeci de persoane au venit la magazinul Orange din Baneasa Shopping City pentru a fi primii utilizatori ai companiei care intra in posesia celui mai recent gadget Apple, a precizat Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului.
de la STS, deși raportul Guvernului nu-i gaseste vreo vina Premierul Victor Ponta a reiterat, joi seara, la Romania Tv, ca una dintre institutiile vinovate de esecul misiunii de cautare si salvare din Apuseni este Serviciul de Telecomunicatii Speciale.
- Uneori, imi pot strica seara cu o cearta. ... Deseori am avut ceva de reprosat unor prieteni si, desi ne vazusem in seara aia, le-am transmis nemultumirile ulterior. Cand m-au intrebat de ce, le-am raspuns ca a fost o seara prea frumoasa si ca am preferat s-o tin minte asa.
Totusi pentru seara de marti, la Cancan Party ii sfatuiesc pe ASE-isti si ASE-iste sa isi economiseasca energia pentru ca ii asteapta un eveniment incendiar", a martusisit artistul.
Seara de 23 iunie este una speciala pentru Lavinia Goste, Marius Zorila si Orchestra Nationala Valahia, caci ei vor urca pe scena alaturi prieteni dragi si nume mari ale folclorului romanesc." Daca pana acum, scena era locul unde imi era cel mai bine, acum prefer comoditatea patului de acasa.
Atat joi seara (cand au cantat Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup, Vasile Seicaru, Gheorghe Zamfir, Ada Milea, Vita de Vie, Rezident Ex), cat mai ales, vineri seara (Zdob si Zdub, Celelalte Cuvinte, Emerich Set, Dinu Olarasu).
Dupa ce a urcat pe podium in cele trei rochii de seara, Bianca a mai defilat si la final, alaturi de toate celelalte tinere din prezentarea Cosminei Englizian. ... rochii de mireasa si colectia de rochii de seara Stardust. ... Seara a continuat cu zeci de modele speciale.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat. ... "A fost o seara magica, un concert superb!
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
O seara cu doua concerte avand artisti romani si internationali: ... Dupa terminarea concertelor seara va continua in spiritul improvizatiei, cu un Jam Session PARTY in foyerul Salii Arcub.
Rosetti, Bucuresti) MIRCEA TIBERIAN - Dinner For One Albumul solo al lui Mircea Tiberian, aparut in 2013 are un titlu ce aminteste de celebra sceneta de teatru 'Dinner For One' transmisa la unele televiziuni din Occident in seara de Revelion.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante.
Sandale de seara In trend, dar si cu foarte multa personalitate, sandalele cu toc bloc sunt una dintre cele mai cautate piese din acest sezon. ... Iti asigura o nota de glamour pentru o petrecere, cina sau o plimbare de sambata seara.
A fost o seara a oamenilor frumosi si liberi, asa cum spune si sloganul ales de proprietarul magazinului, Gideon Caspit, pentru a da tonul petrecerii: ... Seara aniversara Lambretta a fost o calatorie printre anii de odinioara. ... Seara a fost una trasa de par!
MediaPro Music & Universal Music Romania a fost si casa de discuri cu cele mai multe premii obtinute de catre artistii din portofoliu, dintre premiile acordate in seara evenimentului. ... Seara Media Music Awards a fost si seara premierelor muzicale, iar artistii MediaPro Music au cantat live noile single-uri.
Toti la K1 pentru Romania este un program pregatit special de marile talente ale scenei muzicale romanesti, pentru ultima seara a Cerbului de Aur. ... Cea de-a 5-a seara a Cerbului de Aur 2018 aduce pe scena din Piața Sfatului din Brasov nume mari ale muzicii romanesti:
Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, a fost marcat marti seara de un moment controversat. ... Controversatul film al Ivanei Mladinovic a fost premiat marți seara la Gopo pentru cel mai bun debut. ... In seara asta am trait un moment rusinos.
Cand pe punct de rating procentul meu a fost foarte mare, luam intr-o seara cateva mii de euro. Recordul meu intr-o seara a fost 10.000 de euro. ... Intr-o seara m-am dus acasa si mi-am luat chiftelute.
google-analytics.com