Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (2.91 secunde)
Noul ministru al Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat, luni seara, ca, la ceremonia depunerii juramantului, presedintele Traian Basescu i-a reprosat analogia sa cu Mussolini, Marga precizand ca au stabilit sa lamureasca lucrurile. ... Intrebat de catre moderator ce i-a reprosat presedintele luni seara, la Cotroceni, Andrei Marga a spus:
"Nu cred ca exista vreun invingator la PDL, dupa cele intamplate joi seara. Ce s-a intamplat in aceasta seara a fost sfarsitul unei mari minciuni, cea mai mare minciuna politica post-decembrista, in ceea ce priveste valoarea unor politicieni. ... Faptul ca si-au depus mandatul in seara aceasta e un inceput.
"Numai Dumnezeu l-a salvat, e singurul lucru pe care vreau sa-l tin minte in acea seara", a declarat Andrei Nastase, duminica seara, la Antena 3, precizand ca tatal sau a marturisit familiei ca "ultimul lucru pe care nu vrea sa i-l ia nimeni este demnitatea".
Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Intrebat care a fost reactia presedintelui Basescu atunci cand i s-a propus acest lucru, la intalnirea cu premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, de marti seara, Zgonea a spus ca seful statului nu a avut o pozitie.
Diminetile noastre incep cu mici zgaltaieli, aparent civilizate si oricum suportabile, continua pe la pranz, cu o serie de leganari, dardaieli si scuturaturi, unele chiar enervante, iar spre seara... ei bine, seara, incep replicile!
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca a discutat cu Mariana Campeanu si ca aceasta i-a comunicat ca va demisiona din postul de ministru, chiar daca se afla in concediu.
Noroc ca PSD scoate si el seara de seara la televizor vreo cativa uzati gen Codrin Stefanescu, pe care cineva mi-l califica drept antipatic din nastere. ... Cineva imi spune, intors eu in seara asta la Sangeru, ca PSD e urmasul Partidului Comunist.
La trei stele, 1,8 milioane lei De Revelion, turistilor le sunt oferite cina festiva de Revelion (cu obiceiuri si traditii romanesti, tombola, programe artistice, divertisment, meniuri cu specific romanesc sau pescaresc), seara de Carnaval de pe 1 ianuarie (cu muzica de petrecere, jocuri distractive, concursuri etc).
Daca sambata si duminica oamenii ies la cumparaturi de dimineata pana seara, in timpul saptamanii este mai aglomerat dupa-amiaza. ... In timpul saptamanii se aglomereaza insa spre dupa-amiaza (dupa 15.00 - 16.00), pana spre seara (pe la 22.00)", a declarat Gelu Nedelcu, directorul magazinului real,- Craiova.
Plecam dimineata de acasa si ajungeam seara tarziu dupa ce, de multe ori, vedeam cum ziarul se tipareste, vedeam cum trecea de calandru si, uneori, aveam bucuria sa ma trezesc dimineata foarte devreme, sa iau metroul si sa vad pe cineva ca citeste articolul pe care eu il scrisesem cu o zi inainte.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Presedintele Traian Basescu a fost prezent in emisiunea "Buna seara, Romania!", de la B1 TV, joi seara.
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
"Buna seara! ... "E o seara importanta pentru aceasta echipa venita din estul Europei". ... "Dimineata mincam cartofi, la pranz ciorba tot de cartofi, seara cartofi prajiti.
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Gigi Becali a castigat 1,5 milioane de euro intr-o seara In doar cateva ore, finantatorul Stelei a reusit o performanta la care nu se astepta nici macar el.
Goalkeeperul ghanez a vorbit despre sansele pe care le-a avut formatia sa in aceasta dubla mansa, dar a avut si un remarcat de la clubul din Ghencea • Steaua s-a impus cu 2-0 (0-0) miercuri seara, pe National Arena, in mansa secunda a turului doi preliminar din Liga Campionilor.
google-analytics.com