Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (3.42 secunde)
In aceeasi seara, Orchestra Simfonica si Corul Filarmonicii George Enescu”, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, vor sustine pe Scena Ateneului Roman Concertul exceptional de Craciun. Cele 56 de artiste ce vor urca pe scena cu aceasta ocazie vor purta in premiera absoluta, tinute semnate de designerul Liliana Turoiu.
Seara este momentul pentru musafiri. ... Colindatul la romani Colindatul incepe in seara de 23 spre 24 decembrie si se continua pana noaptea tarziu. Seara, copiii merg sa colinde la rude, la prieteni si la vecini.
Seara la intoarcere nu pot veni singura pentru ca nu ma pot agata de scara autobuzului, deoarece (surpriza!) nu sunt miriapod si nu-mi ajung mainile, iar de la autobuz spre casa, seara, sunt haite de caini atat de mari si de flamande incat as fi o prada sigura.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Permite-ti o seara Dolce far niente, la magazinul The Retro Shop, din B-dul Ion Mihalache nr 128, joi, 18 mai, de la ora 19:00. ... Seara va fi condimentata cu o parada de moda pe scutere.
Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. ... Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii pentru averse si descarcari electrice, seara si in primele ore ale noptii.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Seara si noaptea aria nebulozitatii se va extinde si in restul teritoriului, va ploua in Muntenia si Dobrogea si doar pe spatii mici in rest. ... Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat, iar spre seara si noaptea temporar va ploua.
Se strica vremea, din aceasta seara! ... Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. ... Incepand de sambata seara (3 februarie), la munte treptat vor predomina ninsorile, care local vor deveni mai consistente, iar vantul va continua sa aiba intensificari, viscolind si spulberand ninsoarea.
Meteorologii au emis cod galben de ninsori in mai multe zone din tara, incepand de duminica seara, 18 noiembrie.
Aceasta operatiune o faci dimineata si seara. ... Cateva remedii de la bunica in faza initiala a infectiei tine degetul cu pricina in otet de vin, cam 30 de minute, dimineata si seara;
Ce sa mananci seara ca sa dormi mai bine? ... Ce sa mancam seara pentru a dormi mai bine? Mai mult decat atat, specialistul in nutritie ne spune si ce anume ar trebui sa mancam atunci cand vrem sa ne rezolvam anumite probleme legate de somn:
Astfel, inca de joi seara toata lumea se agita ca Papa a primit ultima impartasanie, semn ca sfarsitul este aproape. Vineri seara, o stire bomba a intrerupt toate programele televiziunilor: ... Sambata seara, toate televiziunile nationale ne informau ca Papa a decedat oficial.
Seara, TVR s-a executat cu brio. ... Atit de bine s-a simtit Traian Basescu in studioul institutiei al carei sef vrea sa-l decapiteze, incit si-a permis sa repete uneori, cuvint cu cuvint, raspunsurile date cu o seara inainte unui interviu luat de Emil Hurezeanu pe Europa FM.
Seara, TVR s-a executat cu brio. ... Atit de bine s-a simtit Traian Basescu in studioul institutiei al carei sef vrea sa-l decapiteze, incit si-a permis sa repete uneori, cuvint cu cuvint, raspunsurile date cu o seara inainte unui interviu luat de Emil Hurezeanu pe Europa FM.
Le-am dat ceva bani de mincare si le-am spus sa ma astepte pe seara pentru a gasi o solutie. ... Acesta a inteles imediat problema si mi-a indicat sa vin la ora 7.00 seara, la Primaria Sectorului 2 (superba cladire!).
Le-am dat ceva bani de mincare si le-am spus sa ma astepte pe seara pentru a gasi o solutie. ... Acesta a inteles imediat problema si mi-a indicat sa vin la ora 7.00 seara, la Primaria Sectorului 2 (superba cladire!).
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Manifestantii din seara de 12 decembrie, acuzati ca au aruncat cu portocale in sediul PSD Constanta Intorcandu-ne putin in timp, mai precis alalta-seara, cand constantenii stiau deja rezultatele partiale pe judetul Constanta - care indicau ca Basescu "i-a luat fata” lui Nastase, atmosfera a devenit incendiara.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a decis luni seara sa faca publica identitatea persoanelor la care presedintele Traian Basescu a facut referire ca fiind cei ce l-au influentat sa renunte la demisia de la conducerea Guvernului.
google-analytics.com