Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (2.71 secunde)
Absolventii facultatilor nu sunt suficient pregatiti pentru a lucra în domeniul financiar-bancar, motiv pentru care bancile au ajuns sa-si fure între ele angajatii profesionisti.    Petru Rares, presedintele Institutului Bancar Român, a fost ieri la Râmnicu Vâlcea, unde a avut o întâlnire cu presa, în care a vorbit despre „Conferinta Bancara Regionala“ care se va desfasura pe 23 septembrie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul“ din Vâlcea.
Si lista poate continua.  În Vâlcea, AVAS pariaza pe Oltchim Doar opt firme din judetul Vâlcea mai sunt scoase la privatizare de AVAS. Cea mai importanta dintre ele este Oltchim Râmnicu Vâlcea. ... Colosul din industria chimica din Vâlcea a fost implicat în diverse controverse în ultima perioada.
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Competitia, care a debutat ieri-seara si se va sfarsi vineri, va opune reprezentantele judetelor Dolj, Mehedinti, Valcea si Gorj, fiind vorba despre "GP" Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... CSM Valcea - "GP"
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Potrivit unui comunicat de presa al Judecatoriei Valcea, 135 de judecatorii din tara s-au pronuntat in legatura cu revocarea lui Danilet, dintre care 103 au fost favorabile propunerii de revocare, iar 32 nu au aderat.
Valcea: ... Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
Prundeni, Valcea.
" Interpelarea mea de astazi este o pledoarie pentru dezvoltarea unei scoli de Politie exemplara, cu oameni valorosi si motivati pentru o meserie nu lipsita de pericol si de privatiuni, cu oameni dispusi la sacrificiu si, nu in ultimul rand, cu oameni extrem de bine pregatiti profesional.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
google-analytics.com