Cautare

1351 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (2.52 secunde)
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. ... Primarul localitatii din judetul Valcea a cerut finantare pentru modernizarea unui drum agricol extrem de important pentru zona respectiva.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... 127, Ramnicu Valcea, judetul Valcea 2.
Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea si Cristian Voicu (500 m, Copii 2) - Colegiul National "Mircea cel Batran" Ramnicu Valcea.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale. ... In 1926 a permis predarea unor ore de limba romana in scolile albaneze, dar a conditionat deschiderea unor scoli romanesti de cererea comunitatilor aromane.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. ... "Inseamna foarte mult la nivel de judet, mai ales ca granturile se vor acorda catre 500 de scoli.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Astazi exista un numar de 10 scoli care organizeaza lunar ateliere creative Dremel. ... Prin acest club ne dorim sa impartasim din experienta noastra si sa introducem atelierele Dremel in cat mai multe scoli din tara.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
Educatie - era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii de la varsta de 4 ani.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. ... Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
Subiectul predarii orelor de religie in scoli, mai exact al acceptului pe care parintii ar trebui sa-l dea pentru ca cei mici sa participe la aceste ore, e un foarte bun exemplu de discutie care a luat-o razna inainte de a incepe.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Cand vor veni testele de saliva, achizitionate de stat, in scoli?
Scandalul prezentei icoanelor religioase in scoli declansat de un oarecare profesor de filozofie din Moldova a ocupat destul spatiu in mass-media. ... Oricum, prezenta icoanelor din scoli a starnit un scandal care acum se apropie de final, decizia finala apartinand celor direct implicati in educatia si formarea copiilor.
google-analytics.com