Cautare

1462 de rezultate pentru "scoala" (2.94 secunde)
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Asa ca ieri, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, la care a fost secondat de presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, a tinut sa prezinte "cu varf si indesat" concluziile trase dupa recent incheiata Scoala de Vara a tinerilor Democrati.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Achizitie pe fuga Povestea acestei afaceri imobiliare isi are originea in retrocedarea de anul trecut a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala de Arta "Cornetti" din Craiova.
Cu toate acestea, scoala cu clasele I-VIII, cea care a platit alaturi de primarie pentru lucrari, a achitat nejustificat firmei constructoare suma de 348.000 de lei.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat? ... Cu toate ca toti ne dorim o astfel de scoala de Politie, suntem inca departe de a o avea.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). Nava scoala Mircea efectueaza in perioada 26 mai - 18 septembrie a.c.
Competitia organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Dolj si Scoala Generala nr. ... Scoala Generala nr. 36 "Gheorghe Bibescu", Scoala nr. ... Scoala Generala nr. 29 si Scoala Generala nr.
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. 33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. ... Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul. ... Gradinita Bambi si Scoala Step by Step.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. ... Profesori violenti Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, recunoaste ca avem cazuri de elevi spitalizati din cauza violentei in scoala. ... Dar sunt situatii cand copilul vine la scoala cu vantai sau acumuleaza foarte multe absente.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Acel procent de 18%, aplicat la circa 200.000 de copii dintr-un an scolar, inseamna zeci de mii de tineri care pleaca din scoala fara o sansa in societate. ... Potrivit studiului "Toti copiii la scoala pana in 2015.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar sau mai simplu Scoala Nationala pentru Dezastre. ... Dincolo de faptul ca, la fel ca in multe alte meserii, in afara de scoala trebuie sa mai ai si un pic de talent, finalitatea acestui demers ministerial este cel putin discutabila.
Pana la urma, dupa discutii si reuniuni montane si nu numai, avand ca tema invatamantul religios, ministerul a hotarat ca religia sa fie mentinuta obligatoriu ca disciplina facultativa pana in ciclul liceal, lucru care garanteaza libertatea elevului de a opta pentru aceasta materie, dar si posibilitatea de a nu-si "trada" confesiunea religioasa careia ii apartine, putand sa o urmeze si la scoala.
admiterea unui doljean la Scoala de Politie. ... sa fie admis la o scoala de agenti apartinand Ministerului de Interne.
Dupa scoala primara, urmata in parte la Pestisani si in parte la Brediceni, perioada cand a muncit si ca ucenic la Targu Jiu, Slatina si Craiova, a reusit sa intre la Scoala de Arte si Meserii din Craiova (1894-1898), iar in 1895 a fost admis la specializare la sectia de sculptura in lemn a scolii, se arata in lucrarile Membrii Academiei Romane/1866-2003 (Editura Enciclopedica / Editura Academiei Romane, 2003) si Constantin Brancusi, semnata de Mircea Deac (Editura Meridiane, 1966).
google-analytics.com