Cautare

42 de rezultate pentru "surorile fedorca" (7.99 secunde)
Manuela si Lili Fedorca trec printr-un moment greu in viata lor. ... Pentru ca este indurerata si trece prin momente grele, Lili Fedorca si-a inchis telefonul in ultima vreme, nemaiavand puterea nici macar de a vorbi cu apropiatii.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. ... Lili Fedorca este adepta accesoriilor. Poarta un ceas Cartier, dar niciodata nu apeleaza la prea multe accesorii.
Cantareata Lili Fedorca a ramas fara voce in urma unui concert sustinut in aer liber. E luna in care artistii sunt extrem de solicitati si pentru Lili e un real ghinion ca nu va putea sa onoreze contractele.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. Este innebunita dupa sofat si vrea sa-si achizizioneze fie un Audi Q5, fie un Volkswagen Tiguan.
Surorile Tonciu s-au aflat sambata dupa-amiaza pentru prima oara pe un podium impreuna. Cele doua au fost modelele colectiei prezentate de brandul libanez Lucia Bella, in cadrul celui mai important targ de nunti din Romania, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Conditia este ca in consiliile de administratie sa fie reprezentanti cat mai multi atat ai parintilor, cat si ai primariilor", a declarat Stelian Fedorca.
- Cum te afecteaza pandemia din punct de vedere profesional, ca psiholog? - Pandemia si toate restrictiile impuse au schimbat destul de mult si brusc felul in care vom trai si vom interactiona, cu implicatii pe termen lung, pentru toata lumea.
In mesajul sau de Anul Nou, Mihai I nu a ezitat sa le aminteasca romanilor ca nu trebuie sa uite de “fratii si surorile“ din Moldova vecina.
"P.S. Celor care se pretind mai anticomunisti decat surorile Coposu, o intrebare: chiar credeti ca doamna Cornea vrea comunism?."
Blazonul lor reprezinta un dragon rosu cu trei capete care scuipa foc, asezat pe un fundal negru, cele 3 capete reprezentandu-i pe Aegon si pe surorile sale.
Cum amindoua surorile aveau mare incredere in puterea ingerilor, in special a Arhanghelului Mihail, le-au cerut imediat sa aiba grija de portmoneul lui Mary Lynn.
In 1847, cu surorile Fox in Hydesville (New York), practicarea lui a revenit in atentia generala si s-a raspandit rapid in mai multe tari.
Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta au fost alaturi si surorile sale Maria, Sofia si Elena. Singura absenta a fost Principesa Irina, care a anuntat zilele trecute ca nu va participa la funeralii.
) ne bombardati fratii si surorile din Afganistan?", spune Abu Mansur in limba engleza, potrivit unei surse. "Pentru ca ne-ai prezentat un nou inceput, iti raspundem:
Una din surorile lui a fost la Babadag, mama mea era la Harsova, acolo s-a casatorit si m-a nascut pe mine, iar frate-sau, unchiul Gemal, locuia pe Salingny intr-o casa cu doua etaje.
Dupa reparatiile capitale si modernizarile facute, "Mircea" a devenit nava cea mai moderna nava dintre surorile ei: "Eagle" - SUA, "Gorch Fock I" - Germania, " Gorch Fock II" - Germania si "Sagres III" - Portugalia.
Cererea de gratiere individuala se adreseaza presedintelui si poate fi facuta de persoana condamnata, aparatorul ori reprezentantul legal al acesteia sau de sotul persoanei condamnate, ascendentii, descendentii, fratii, surorile ori copiii acestora, precum si de aceleasi rude ale sotului persoanei condamnate.
De altfel, una dintre surorile sale este clavecinista si compozitoarea Maria Teresa Agnesi Pinottini. Mariei Agnesi i se atribuie scrierea primei carti despre calculul diferential si cel integral, "Instituzioni analitiche ad uso della gioventu italiana", publicata in 1748.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
google-analytics.com