Cautare

4121 de rezultate pentru "proiectul" (13.51 secunde)
Organizatia Salvati Copiii cu proiectul "E-sight". ... (223.400 lei) Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, cu proiectul "Atinge. ... Proiectul are ca scop crearea unei aplicatii pentru mobil care va transmite stiri si informatii in format audio, dedicate persoanelor cu deficiente de vedere.
Iata ca proiectului lui Traian Basescu, al celor opt voievodate, i se opune proiectul opozitiei, al Uniunii Social Liberale. ... In fine, proiectul Presedintelui Traian Basescu presupune o constructie realizata de sus in jos si precipitat, din nevoi pur electorale.
"Pot sa confirm ca Comisia a primit o invitatie de la Ceremonia de semnare a acordului interguvernamental privind gazoductului Nabucco pe 13 Iulie de la Ankara." Pe de alta parte, Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat ca proiectul Nabucco este de o importanta cruciala pentru securitatea energetica a Europei.
Cum justificam proiectul? ... Vor sa vada ca proiectul pe care-l finanteaza traieste mai departe de limita propusa in cererea de finantare pentru ca ei (pe langa celelalte grupuri-tinta) sa se poata bucura de beneficii.
Asociatia Audiosofia cu proiectul Diagnosticarea afectiunilor auditive. ... (230.000 lei) Biblioteca Nationala a Romaniei cu proiectul Sunetul paginilor.
Ce a rezultat din proiectul secret OZN (Autor: ... FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
din 2006 proiectul Arena Bucurestilor. ... Pana acum insa, proiectul a ramas doar pe hartie.
Concret, AMR arata ca proiectul trimis spre avizare Curtii Constitutionale contine articole introduse de catre presedintele Traian Basescu, desi acesta nu are in atributii in acest sens.
Proiectul a fost aprobat cu 146 de voturi pentru, 104 impotriva si patru abțineri, iar opoziția a anunțat ca il va contesta la Curtea Constituționala a Romaniei (CCR). Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței nr.
Proiectul a fost aprobat cu 146 de voturi pentru, 104 impotriva si patru abtineri, iar opozitia a anuntat ca il va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR). Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei nr.
Liderii grupurilor parlamentare au propus sa ne reunim sa vedem daca grupurile PNL adopta o pozitie politica, o linie comuna de exprimare in raport cu proiectul de exploatare Rosia Montana. ... Proiectul trebuie oricum discutat in Senat, a fost inaintat.
Proiectul "Dezvoltarea mediului rural prin antreprenoriat si angajare" a fost implementat de Qipa Individual Development S.R.L. ... Proiectul a fost selectat la finantare in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European, axa prioritara 5:
Apoi documentul CIA aminteste rolul sau legat de proiectul Blue Book al Air Force, proiect care a colectat, intre 1947 si 1969, 12.618 observatii OZN, dintre care 701 raman neidentificate, intre care si cazul Zamora.
Ceea ce putini oameni au inteles este ca proiectul AATIP nu a fost ceva unic si ca dezvaluirea existentei sale nu va fi urmata de niciun fel de decizii sau declaratii majore.
Articolul este un apel catre parlamentarii de Calarasi, care au datoria morala sa sprijine proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza macheta si dioramele Calarasiului de acum 100 de ani.
Acestia s-au referit la mai multe articole dn proiectul trimis de presedintele Traian Basescu, printre care confiscarea averilor dobandite licit. ... Avizul judecatoriilor Curtii Constitutionale este oricum consultativ, iar presedintele poate trimite proiectul de lege in parlament.
Imi retrag semnatura de pe proiectul Andronescu. ... Vasilescu a precizat ca nu este de acord cu proiectul de lege promovat de colega sa de partid Ecaterina Andronescu, prin care elevii care nu au luat examenul de bacalaureat au posibilitatea de a fi admisi la unele facultati.
Proiectul de lege lansat de MAI: ... Eforturile democrat-liberalilor de a convinge presa si alegatorii ca ei lupta pentru a transpune in realitate rezultatele referendumului din 2009 au fost spulberate de proiectul lui Traian Igas.
Proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea votului prin corespondenta al cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate a fost inclus in programul legislativ al Executivului, pentru Ministerul Afacerilor Externe fiind fixata luna aprilie ca termen limita de prezentare a actului normativ in sedinta de guvern.
google-analytics.com