Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. Antr. Fitness Specialist Mihai Dragomir, sub umbrela Conceptului Cardio Mix, in mod special pentru copii si tineret.
Sportul creeaza disciplina ,da vigoare , minte limpede, cladeste un trup frumos, il fereste de boli. Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’. Copii si familiile lor au invatat in timpul seminarului ce inseamna un mod de viata sanatos, ce rol are miscarea in viata copiilor, care sunt proiectele viitoare ale scolii , evenimentele si competitiile sportive la care copii urmeaza sa participle.
Ajutand copilul sa aibe o copilarie activa si sanatoasa mai tarziu iti va multumi pentru o batranete frumoasa !Parintii dornici sa integreze copii intr-un program de pregatire psiho-fizica bine pus la punct, coordonat si supravegheat, copilul sa beneficieze de educatie si cultura sportiva dar si de dezvoltarea aptitudinilor gasesc detalii privind inscrierea la Scoala Copiilor Cardio Mix accesand site ul www.cardiomix.ro ,sectiunea Servicii / Scoala Copiilor Cardio Mix.
Scoala Copiilor Cardio Mix va indeamna sa Trimiteti Copiii la Sport!