In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
In acest weekend, in Mall Bucuresti, copiii au vandut obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paste si au organizat spectacole pentru a strange bani pentru copiii cu tulburari din spectrul autist.
Sambata, copiii au participat la ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de sah si diferite jocuri, si au sustinut spectacole interactive. Duminica, cei interesati au participat la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din povesti, la Spectacole cu teatru de umbre si clasice, jocuri, variate ateliere de creatie si de modelism.
Contravaloarea obiectelor create si vandute de copii, precum si sumele donate in urma participarii la spectacole si ateliere, 6.500 de lei, au ajuns la Asociatia Invingem Autismul, pentru sustinerea activitatii Centrului Multidisciplinar de Interventie pentru Autism.
In acest centru isi desfasoara activitatea 12 copii pentru interventie specializata individuala si 20 de copii pentru interventie de grup. Pentru donatii suplimentare: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.
Organizatorii campaniei "Invata sa daruiesti!" sunt: Gradinita Bambi si Scoala Step by Step.
Parteneri: Centrul 2 Fastrackids, Holy Molly, Atelierul Micul Modelist si MiniArtShow.
Invitat de onoare: Asociatia Invingem Autismul
Parteneri media: Superbebe, Itsy Bitsy, Editura Mac Mac, Revista Tango, cursuripentrucopii.ro, sfatulparintilor.ro, gradinite.com, lacraru.ro, urbankid.ro, mamicamea.ro, suntparinte.ro, qbebe.ro, melc-codobelc.ro, realitatea.net.
Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativă Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie.
Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul: www.bambistepbystep.ro
Scoala Step by Step este prima scoala particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step in invatamantul primar si principiile Step by Step in invatamantul gimnazial. Pentru detalii, accesati: www.scoalastepbystep.ro