Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (6.76 secunde)
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr. ... In schimb, elevii din localitatile invecinate Bistretului, aproximativ 480 de scolari (Scoala cu clasele I-IV Plosca - n.r.
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
In acest moment, este imperios necesar ca experimentele sa inceteze, scoala avand nevoie urgenta de stabilitate, predictabilitate, buna finantare si o programa scolara real adaptata la nevoile actuale ale societatii romanesti. ... Asta pentru ca nu au absolvit o scoala cu specializari pliate pe cerintele pietei.
Potrivit estimarilor Institutului de Statistica al UNESCO, in 2010, la nivel global, 61 de milioane de copii de varsta invatamantului primar si 71 de milioane de copii de gimnaziu nu mergeau la scoala.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. ... Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Scoala am inceput-o avand pe prima pagina a Abecedarului portretul lui Mihai I. ... Am mers la scoala la 6 ani. ... cei 4,5 km pana la scoala trebuiau parcursi zilnic, in pas de pelerin, dus intors.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Concret, initiativa noastra vizeaza includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica.
Copiii din comuna Maruntei au, din toamna trecuta, inca o scoala. ... In toamna, la Maruntei, a fost data in folosinta inca o scoala. Potrivit primarului localitatii, Alexandru Becheanu, noua scoala a fost construita langa cea veche, care a fost si ea renovata.
Propunerea maestrei Lorelei Bari de a conduce impreuna cu ea Academia de balet La Sylphide, singura scoala privata care ofera diploma de balerin profesionist, ma onoreaza.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public. ... "Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred!
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. ... In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a. ... Scoala Step by Step, autorizata prin OMECTS nr. ... Elementele care particularizeaza Scoala generala Step by Step sunt:
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
In Germania, fiind finantat de catre un tanar marxist cu numele Felix Weil, care mostenise o avere imensa si care dupa modelul lui Frederich Engels " care cheltuise averea parintilor capitalisti pentru a finanta utopiile periculoase ale lui Marx " dorea sa si-o cheltuiasca sponsorizand revolutia socialista mondiala, Georg Lukacs a intemeiat Scoala de la Frankfurt, care avea sa devina locul unde a aparut si s-a dezvoltat conceptul de corectitudine politica, asa cum il stim si astazi.
"Si pentru acesti copii, scoala va incepe in conditii optime, in 2006-2007. ... "Daca Rastul se va muta si asta cu siguranta se va intampla, localitatea va avea nevoie de o scoala noua.
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
google-analytics.com