Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. Iata cum si-a inceput cariera de elev si ce isi aminteste despre aceasta zi speciala Dan Cruceru!
In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata. Dupa niste zeci de ani, reusesti sa mai tii minte doar mici franturi: primul strans de mana al invatatoarei sau pantofiorii noi pe care mama ti i-a cumparat din ultimele venituri. Acum, lucrurile stau altfel. Traiesti pentru copilul tau si prima lui zi de scoala, descoperi emotii noi si esti fericit ca tu poti mai mult ca parintii tai, ca poti sa-i oferi prichindelului tau mai mult. Nu uita, insa, parinte actual, ca fiecare prima zi de scoala din viata ta te-a adus aici, ca fiecare pereche noua de pantofi te-a invatat sa pretuiesti valori sanatoase, ca toate astea te-au facut omul fain de astazi", spune Dan Cruceru.
Bafta multa, dragi copii, in prima voastra zi de scoala. Va doresc sa ajungeti oameni mari, frumosi, liberi si puternici si sa puteti chiar mai mult decat parintii vostri, mai spune cel mai cool tatic din showbizul romanesc, Dan Cruceru â€" Tati Cool.