Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public.
Profesorii asociatti ai SScolii Nattionale de Folclor: Elise Stan, Florentina Satmari, Maria Dragomiroiu, Stefania Rareș, Gheorghe Turda, Gelu Voicu, Larisa Barbu, Lucian Goiana, Paul Stanga, Cornelia Tihon, Costel Pandelescu, Radu Fornea, Vlad Ionescu au urcat aseara pe scena, rand pe rand si au pledat pentru muzica populara.
"Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred! Pentru orice tanar care se visează artist nu sunt suficiente talentul, charisma sau dorinta. E nevoie de mai mult. Repertoriu, cunoastere muzicala, notiuni de baza in materie de etnografie si folclor, tinuta, imagine, comunicare, marketing, management. Singura scoala din Romania care iti ofera toate acestea este Scoala Nationala de Folcor. Doar aici ai sansa de a invata de la mari artisti si profesionisti de televiziune cum sa devii un artist complet! Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.
"Dupa intalnirea de aseara am incredere ca primul pas a fost facut cu dreptul! Am avut alaturi colegii din presa, personalitati din toate domeniile, foarte multi tineri, primii cursanti care s-au inscris deja la Scoala Nationala de Folclor. A fost o lansare asa cum ne-am dorit-o, avand alaturi prieteni, o seara calda, care a marcat sper, cu succes, inaugurarea Scolii Nationale de Folclor!", a mai marturisit Iuliana Tudor, cea care face audiente-record pentru Televiziunea Romana.