Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.46 secunde)
"In 2008, au fost reabilitate alei si trotuare si au fost construite parcari in zona McDonald’s - Scoala nr. ... Locuitorii din cartierul Calea Bucuresti pot completa lista de sesizari asta-seara, de la ora 18.00, la "Fii vocea cartierului tau!", organizata la Scoala nr.
Astfel, pentru Departamentul de management educational si evaluare au fost propusi ca inspectori de specialitate Octavian Gavrila, managerul Grupului Scolar "Traian Demetrescu" din Craiova, alaturi de Carmen Petre, Nicolae Constantinescu (unul dintre putinii inspectori de specialitate ai ISJ care au fost pastrati - n.r.) si Lilia Pascaliu, de la Scoala nr.
"Presedintele are dreptate atunci cand vorbeste despre necesitatea reformarii statului, numai ca presedintele de cinci ani vorbeste despre asta, alteori despre combaterea coruptiei, alteori despre faptul ca scoala romaneasca este minunata, alteori ca scoala romaneasca produce tampiti.
Scoala de Vara a tinerilor liberali se va finaliza sambata, 30 august, la Pavilionul Expozitional, unde mai multi tineri din tara, care au participat la proiectul "Echipa lui Crin", se vor intalni cu presedintele PNL, Crin Antonescu.
Inca de la primele ore ale diminetii, politicienii s-au prezentat la sectiile de vot unde erau arondati pentru a-si exprima preferintele electorale. • Klaus Johannis, primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. ... • Crin Antonescu a votat la scoala nr.
Niciodata veniturile romilor nu vor putea creste pana cand nu vor fi angajati, si nu vor putea fi angajati in posturi bine platite pana nu merg la scoala", a spus Traian Basescu.
O alta problema a localnicilor de aici este aceea ca, desi in sat exista o scoala, cladirea nu poate fi folosita de elevi pentru ca Primaria Albeni nu are bani sa o mobileze corespunzator.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari.
Nu mai avem bani de lemne pentru scoala si primarie", a spus Dumitru Roman, primarul localitatii Greci. ... Probleme sunt si la scoala din localitate.
Nu mai avem bani de lemne pentru scoala si primarie", a spus Dumitru Roman, primarul localitatii Greci. ... Probleme sunt si la scoala din localitate.
"80% dintre abuzuri au loc acasa sau la scoala" Un alt obiectiv cheie al directivei este prevenirea abuzurilor. "80% din abuzuri au loc acasa sau la scoala, vinovata fiind o persoana in care copilul are incredere", a arătat doamna Angelilli.
Traian Basescu spune ca Romania va actiona mai "dur" in problema romilor, dand ca exemplu retragerea alocatiei pentru parintii care nu-si trimit copiii la scoala. ... "Vom incepe sa fim ceva mai duri, de exemplu sa nu mai platim alocatiile daca parintii nu isi trimit copiii la scoala.
Urmasii lui Traian, Oltean, Stefan si Talmacean Declaratia mea de astazi porneste de la un eveniment care a marcat profund, sub aspectul gargarei politice, inceputul de toamna: adunarea laolalta a mai multor indivizi sub titlul pretentios - Scoala de vara a Partidului Democrat Liberal.
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
Premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a raspuns dur lui Victor Ponta, marti seara, la Realitatea TV, pentru acuzatiile ca ar fi tributar unor interese economice straine recomandandu-i acestuia "sa mai citeasca ceva" inainte de a face astfel de afirmatii si l-a trimis "inapoi la scoala ca sa nu mai facem greseli", cu referire directa la declaratiile sale dar si ale lui Dan Sova privitoare la Holocaust.
"Între orele 9.00 - 13.00, la Scoala Floresti am avut un cerc pedagogic si domnul Pereteanu a lipsit.
- Bucuresti si 50 locuri la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu"
La Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" ... La Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan"
Tu care le-ai desfiintat scolile, 3000 dintr-odata, ca intreprinderi falimentare care fabrica tampiti, inspirat poate de fiica ta pe care ai proptit-o europarlamentar si pe care ai lasat-o in scoala barului, ii aperi pe romani? Inaintasii au facut cate-o bojdeuca in fiecare satuc si ea se chema scoala.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic: ... Ce atata "scoala de la Paltinis"?
google-analytics.com