Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.09 secunde)
Reamintim ca acum trei ani, intr-un interviu acordat Inpolitics, regretatul Sergiu Nicolaescu facea o alta dezvaluire in premiera, niciodata contrazisa de cineva, aceea ca, in tinerete, fusese coleg de scoala de ofiteri cu tatal lui Basescu, iar acesta se numara nu printre tinerii interesati realmente de o cariera militara, ci printre politrucii trimisi de partid la scoala dintre muncitori, cei mai multi cu doar patru clase la baza.
In calitate de initiatori, senatoarea Firea Gabriela si senatorul Ilie Sarbu au precizat ca era nevoie de o astfel de propunere legislativa, care intareste rolul social al bisericii, educatia fiind un proces complex in care nu este impicata doar scoala.
Tu, ca instructor, nu te intereseaza decat de lectiile de sofat, iar scoala se preocupa de partea legislativa. In schimb, ca instructor independent trebuie sa le faci pe toate, ceea ce este destul de greu", a afirmat Dan Badulescu, unul dintre instructorii auto constanteni.
Scoala Tia Mare (unitate de invatamant de centru, cu alte doua unitati arondate) a primit si a inaintat la randul sau 136 de solicitari, Grupul Scolar Agricol Corabia are 130, iar Scoala din Izbiceni a depus aproximativ 100 de solicitari.Desi discutii cu privire la eliberarea, in cateva cazuri, a cate doua adeverinte de venit, cea de-a doua specificand un venit mai mic decat prima, au tot fost anul trecut, faptul ca ISJ nu are posibilitatea sa verifice in teren veridicitatea aspectelor din actele depuse la dosar face ca in continuare sa existe primarii "campioane" la eliberarea de adeverinte care atesta venituri minime.Chiar daca responsabilii din cadrul ISJ au impus scolilor un termen-limita - 15 aprilie - pentru prezentarea situatiei privind solicitarile, astfel incat datele sa poata fi introduse in baza nationala, directorii continua sa vina si in aceasta saptamana, calendarul national specificand drept termen-limita 20 aprilie.
„Cel mai greu este ca lucrezi cu fete de 14-15 ani, pe care trebuie sa le tii cu picioarele pe pamânt, sa continue scoala, sa-si respecte orele si programul pentru prezentarile pe care le fac“, a adaugat managerul agentiei.Lucrul cu adolescentele implica si grija pentru imaginea pe care o au, naturaletea fiind unul dintre elementele foarte importante.
„Cel mai greu este ca lucrezi cu fete de 14-15 ani, pe care trebuie sa le tii cu picioarele pe pamânt, sa continue scoala, sa-si respecte orele si programul pentru prezentarile pe care le fac“, a adaugat managerul agentiei.Lucrul cu adolescentele implica si grija pentru imaginea pe care o au, naturaletea fiind unul dintre elementele foarte importante.
Gica Popescu inregistreaza printr-o singura unitate si anume Scoala de Fotbal "Gica Popescu" din Craiova datorii de 1.224.606 lei, fiind executat silit de catre Fisc.
La Mangalia, Scoala cu clasele I-VIII Gala Galaction nu avea aviz.
O finantare minima de 185.000 de lei pot obtine cei care se inscriu in programul "Tranzitia de la scoala la viata activa - Invata pentru cariera ta!".
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. ... "Am discutat deja cu firma castigatoare si pentru perioada 15-19 septembrie vom face o negociere fara anunt prealabil pentru a da elevilor produsele din prima zi de scoala.
Astfel, trebuie sa fie absolvent de liceu sau de scoala profesionala/scoala de arte si meserii in domeniul agricol, veterinar si economic cu profil agricol.
Si cum intrebarea nu prea isi gaseste raspuns, iar cei doi copii ai sai trebuie tinuti la scoala, omul munceste pamantul si are 100 de animale (50 de oi si 50 de capre), incercand din rasputeri sa urmeze noile reguli sanitar-veterinare. "Eu am doi copii la scoala.
Scoala nu ne mai spune nimic. Ea de mult nu mai stie pe ce lume se afla, care este rolul si locul ei.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". ... Au participat si trei copii de scoala generala, carora Razvan le-a dat o "lectie" cu sfaturi referitoare la siguranta lor.
Erai beat, cumva, in duminica aia cand te-ai dus la scoala cu camasa si izmenele de duminica, spalate si apretate, pe matale? ... Fostul subprefect al Oltului din perioada Revolutiei nu uita sa spuna ca a absolvit o scoala de sindicat in Franta si ca e de partea poporului.
Un primar vrea sa faca o toaleta de 60 de mii de euro intr-o scoala. ... Pai, daca e intr-o scoala, eu cred ca ar trebui s-o inaugureze d-l Funeriu.
"Holocaustul maidanezilor de la Brasov poate fi pus in practica si in Capitala?" Scoala romaneasca scoate tampiti: aveti dovada! Sigur, nu se va intampla nimic dupa asta.
Scoala are insa o doleanta: ... Cele cinci hectare pe care scoala a fost deja de acord sa le cedeze primariei fac parte dintr-o suprafata de 10,56 hectare vizata pentru parcul industrial.
Nu, eram lemn la istorie in scoala. Ulterior a inceput sa-mi placa, dupa ce mi-am exersat memoria retinand numere de telefon (rade) ●
15), lucrarile de construire a unei sali de sport la Scoala nr. ... Dunei nr.1) si lucrarile de consolidare si mansardare la Scoala nr.
google-analytics.com