Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.18 secunde)
Pentru fiecare scoala se va repartiza o suma de bani, functie de numarul de ore pe care scoala cu pricina accepta se le predea elevilor sai.
Casarma pompierilor si Scoala 2 de fete (azi Scoala nr. 4) si supravegheata de arhitectul Al. Savulescu. Piatra fundamentala a a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895 in prezenta lui M.
Este vorba de Scoala din Cristur, Caminul Cultural din Samsud si Borla, doua imobile care au apartinut Bisericii Catolice din Simleu Silvaniei, Scoala din Salatig, Castelul Bánffy din Nusfalau etc.
Isi aminteste ziua aceea, cand, vara fiind, foarte cald, Doina a ajuns la scoala atat de transpirata, ca rochia ii era uda subtioara. ... Amor devenit distractia colegilor de la Scoala Marzescu:
Ceea ce scoala romaneasca sau straina au adaugat, cred ca n-a putut sa altereze prea mult o substanta sufleteasca modelata dupa niste tipare cu atat mai efective, cu cit se impuneau mai inconstient si mai neintrerupt.
Capiton Lupol) invatatoarea Maria Gherasim Isaicul in timpul conflictului pleca si se intorcea de la scoala purtand cu ea, tricolorul.
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
Eram la Istanbul, in septembrie 2013, intr-una din scurtele noastre evadari in doi si, dupa ce am intrat intr-un magazin mic in care erau sute de modele de pasmanterie, am iesit cu o mica rola de dantela bleumarin, am privit-o, am stat putin pe ganduri si, imaginandu-mi sarafanul pe care i-l voi face Theei pentru scoala, imediat ce vom fi ajuns acasa, am inceput sa pun pe hartie noul meu proiect.
Pana sa capete contur insa, ele au avut parte de tinute unice si speciale mereu, de primele rochite de joaca, de elegantele tinute din catifea, de sarafanele pentru scoala etc. ... - Pantofii sport sunt si pentru ei (si taticii lor), outfit-uri de botez si tinute pentru scoala.
Scoala iepurasilor / Rabbit School (r.
In anul urmator, Eminescu continua slujba la biblioteca si preda lectii la scoala comerciala, iar in vara anului 1886 se imbolnaveste din nou, iar la 9 noiembrie este inlocuit in postul de la biblioteca si, in urma unui consult medical, este transportat la ospiciul de la Manastirea Neamt, apoi in primavara anului urmator este internat la spitalul Sf.
sa vrei sa spui Te iubesc si sa spui Te iu-iu, sa nu poti sa termini Crescut de mama, bunici si matusi, micul Dan a devenit, devreme, un fin cunoscator al psihologiei feminine, insa relatia cu scoala a fost complicata.
Vicepremierul Gheorghe Pogea i-a solicitat primarului Cristinel Faitar sa se ocupe de amplasarea unei constructii in care sa fie cazati elevii, dupa ce se intorc de la scoala.
Pe 10 decembrie, va avea loc mult asteptatul Targ al Artizanilor, gazduit de Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB). Este o ocazie excelenta de a admira obiecte traditionale confectionate de artizani din mai multe tari, precum si o oportunitate de a contribui la diverse actiuni caritabile.
Defilarea va continua cu blocul de parada al Fortelor Navale, alcatuit din trei detasamente, cu soldati profesionisti de la Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale, militari din subordinea Comandamentului Flotei Maritime si infanteristi marini.
Proiectul pe care il dezvolti tu acum e ca orarul de la scoala:
Ciconi, cel care avea sa mai ridice la Calarasi Prefectura judetului, Scoala nr. ... - -in anul 1952, in subordinea Spitalului, a fost infiintata o Scoala de asistente medicale care a functionat pana in anul 1968, avand sediul pe str.
Apoi am plecat la Sighisoara, unde am facut gradinita germana si apoi scoala germana, un mare noroc pentru mine, pentru ca am intrat in contact cu o disciplina incredibila, cea germana.
Il chema Nicolae Vasile si invatatorul sau, observand ca este un copil dotat deosebit, a sfatuit familia sa-l lase sa plece la Ploiesti, sa urmeze acolo scoala. ... Am facut scoala, am studiat, mi-am castigat toate lucrurile pe drept si am plecat din Romania ca sa-mi fac un viitor.
In sprijinul afirma-tiilor sale, deputatul PRM a dat ca exemplu cazul fiicei sale, care a demascat o retea de consumatori de droguri in scoala in care invata.
google-analytics.com