Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.34 secunde)
Dimitrie Gusti si Scoala Sociologica de la Bucuresti. ... - Dimitrie Gusti si Scoala sociologica de la Bucuresti la 100 de ani de la fondare - Ilie Badescu, director al Institutului de Sociologie al Academiei Romane.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
Invatam la scoala despre simtul politic al voievozilor nostri, cum reuseau ei sa-si apere poporul, desi in jur stateau la panda imperii si regate nesatule de atatea cotropiri.
America este in stare de soc, dupa un nou masacru intr-o scoala din Texas. ... Apoi a intrat intr-o scoala primara, in care invata copii cu varste intre 6 si 10 ani, si a deschis focul, la intamplare.
Tanarul de 18 ani, care a ucis 19 copii si doi adulti intr-o scoala din Texas, isi anuntase intentiile pe Facebook. Conform anchetatorilor, el a stat in scoala intre 40 si 60 de minute, inainte sa fie impuscat mortal de o echipa de politisti de frontiera.
De azi, elevii o iau de coada cu scoala. ... cum spuneam, clopotelul suna azi pentru cei mai multi dintre copiii de scoala ai Constantei.
O scoala din Oradea a devenit independenta energetic. ... Mai mult, scoala are si un sistem de ventilatie inteligent si eficient pentru aerisirea salilor de curs.
Galatiul a dat o lovitura sub centura sistemului de invatamant, practic desfiintand ultimii 4 ani de scoala in liceele galatene si accentuand astfel criza in care se afla sistemul educational. ... Du-te la scoala, invata, citeste si ia bacul ala odata!
Programul "Pedibus" ii incurajeaza pe elevi sa mearga pe jos la scoala. Organizatorii au stabilit punctele de intalnire si traseul spre scoala.
Totul pare a fi o conspiratie generala indreptata impotriva unor micuti care nu doresc decat sa mearga la scoala. ... Copiii se fac a veni la scoala de dragul parintilor iar profesorii se fac a-i invata ceva, desi sunt mereu cu gandul la plecare.
Cu sau fara autorizatii sanitare, cu sau fara mobilier, instalatii de iluminare sau alte inbunatatiri, a inceput scoala. ... Pana la urma, ca in fiecare an, parintii "detinatori" de odrasle scolarizate constata cu aceeasi amarala ca nu-i deloc gratuit sa iti tii copilul la scoala.
Un adolescent a deschis focul miercuri dimineata intr-o scoala din centrul Belgradului, provocand raniti, a anuntat politia sarba, transmite Associated Press. Politia a primit un apel despre impuscaturile din scoala primara Vladislav Ribnikar in jurul orei locale 8:40, a precizat aceasta intr-un comunicat.
Astfel, la sectia 66 de la Scoala nr.40 din zona CET, locatarii a trei blocuri nu au fost trecuti pe listele de votare. ... La Scoala Generala nr.
inainte de a fi cooptat in PNA, Dohotar a fost sprijinit de generalul Costica Voicu, fost sef al IGP, actualmente rector al Academiei de Politie, cu care a fost coleg la scoala de Militie de la Baneasa.
7 vor fi comasati cu cei de la nr. 21. Motivul il reprezinta numarul tot mai mic de elevi care sunt inregistrati la Scoala nr. 7.
Democratele se pregatesc pentru o scoala de vara care urmeaza sa se desfasoare la sfarsitul lunii august, la Costinesti. Presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat (OFPD), Sulfina Barbu, a anuntat deja organizarea evenimentului pentru perioada 27 august - 1 septembrie.
La mijlocul anilor ‘90, cand campaniile electorale au inceput sa devina scumpe, atunci au aparut si oamenii politici cu experienta care traiesc din retelele pe care le-au organizat", crede Cristian Parvulescu, profesor la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative.
In momentul de fata mai sunt cativa subofiteri si cativa ofiteri care la revolutie numai ce terminasera scoala, locotenenti sau sergenti majori prin serviciu, si serviciul nu se mai ocupa decat de ceea ce-l obliga legea ca sa se ocupe.
Dar cum nu exista scoala de primari, trebuie sa asteptam ca edilii locali sa invete, fiecare in ritmul sau, dar nici unul in graba, cum se gospodareste urbea pe care o are in grija.
google-analytics.com