Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (2.83 secunde)
Presedintele PRO Democratiei, Cristian Parvulescu, a declarat ieri in fata conservatorilor adunati la ßcoala de vara ca prin "raportare destul de pasionala la PD si la Traian Basescu" pierd sansa de a transmite un mesaj coerent si credibil.
Acest lucru a fost intarit chiar de unul de-al lor, Cristian Adomnitei, presedintele TNL, care si-a anuntat colegii ca Scoala de Vara va avea un program complex, iar lucrurile vor fi luate cat se poate in serios, prezenta la cursuri fiind obligatorie, cu toate absentele penalizate.
regimul comunist, care a fost extrem de strict, iar al doilea mare ghinion este Ion Iliescu", a declarat liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, manifestare care are loc in Mamaia.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat la Scoala de Vara a partidului un atac la adresa presedintelui Traian Basescu si a coalitiei de la putere, imputandu-le ca nu au dreptul moral de a critica PSD pentru ca ei ar fi exponentii regimului comunist, niste "penibili turnatori".
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Presedintele Traian Basescu a onorat invitatia lui Victor Ponta si s-a prezentat ieri la scoala de vara a Tineretului Social Democrat.
Dumitrescu a mai afirmat in conferinta de presa in care a facut acest anunt ca intentioneaza sa organizeze o scoala de vara, la sfarsitul lunii august, pentru 40 de tineri.
In prima zi de scoala, prezent la deschiderea noului an de invatamant la Scoala 1, cu clasele I-VIII, din localitatea Mogosoaia, premierul Tariceanu a vorbit despre majorarile salariale in invatamant.
Presedintele Traian Basescu a denuntat luni la Iasi sistemul actual de plati practicat in invatamant, in special in universitati, pentru promovarea unor examene si a spus ca scoala ar trebui sa cultive valorile universale ca "verticalitatea si onestitatea", si nu "mita, furtul si minciuna".
"Unul dintre proiecte face referire la faptul ca noi dorim ca limba romana sa fie invatata din clasa I, indiferent de scoala si unde se afla acea scoala, chiar daca se afla in Harghita sau Covasna.
Campania "Juicy Fruit iti aduce parcul de distractie la scoala" are menirea de a familiariza copiii cu tehnologii moderne de joc, cum ar fi play-station si consolele Nintendo Wii.
Busoi a continuat spunând ca Oprescu a trecut deja de faza sanctionarilor si s-a pus pe demiteri, dând exemplu cazul directorului de la scoala din Bucovat, care a fost schimbat din functie joi.
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
"Este Eminescu, e Goga, sa il studieze copiii in scoala? ... Sa fie realizat un manual care sa cuprinda cartile Noului Testament, menit sa completeze orele de religie predate in scoala", a spus Funar.
Tinerii PNL organizeaza, in perioada 28-31 august, scoala de vara de la Costinesti, la care vor participa organizatii de tineret din tara, invitati din strainatate, inclusiv din Republica Moldova si membri ai Biroului Permanent National, ministri liberali si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu.
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Iliescu a optat pentru prima varianta, spunandu-le celor prezenti ca in scoala trebuie sa obtina cunostintele fundamentale pe care sa se sprijine, urmand ca ulterior, in viata, sa isi gaseasca drumul cel mai potrivit. ... devotamentul pentru scoala si cultura si pregatirea pentru viata", a mai spus Iliescu.
google-analytics.com