Craiovenii din zona Calea Bucuresti considera ca parcarile din cartier sunt insuficiente, in ciuda interventiilor primariei din ultimul an.

Lipsa parcarilor este bifata in continuare ca o nerealizare in dreptul Primariei Craiova. In perspectiva dezbaterii "Fii vocea cartierului tau!" de astazi, locuitorii din zona Calea Bucuresti ne-au sesizat ca lucrarile de asfaltare, in special cele de amenajare a parcarilor, au fost sistate inainte de a fi acoperita toata aria in care oamenii au solicitat locuri de parcare. "(...) am o nemultumire in legatura cu amenajarea parcarilor din spatele blocurilor - cele de langa OP 4 din Calea Bucuresti. In campania electorala s-au asfaltat parcarile din spatele blocului A6. Am crezut ca va continua si la celelalte doua blocuri A5, A4, dar, odata cu finalizarea campaniei, totul s-a oprit, de aceea solicit domnului Solomon reluarea lucrarilor, cel putin nivelarea parcarilor, daca nu exista buget pentru asfaltare, si totodata refacerea aleilor. Chiar daca unele dintre ele au mai fost asfaltate, acestea lasa de dorit, sunt mult mai joase decat parcarea, iar cand ploua (...) nu se poate merge, (fiindca - n.r.) toata apa se aduna pe aceste alei. De vina fiind si sistemul de canalizare", ne scrie V.D.
"As vrea sa semnalez problema locurilor de parcare din aceasta zona (Rotonda - n.r.): aici se afla banca BCR, un cazino si, evident, masinile locuitorilor de la blocurile-turn din zona: blocul P2 de garsoniere si blocul A8c, care are sapte scari. In timpul zilei este problema cu parcarea din cauza clientilor bancii BCR, iar noaptea - clientii de la cazino si locuitorii", ne scrie I.N. Cititorul nostru are si o propunere pentru oamenii Primariei Craiova: "In laterala blocului P2, adica in continuarea cazinoului, se afla asa-zisul spatiu verde, care in realitate este o gramada de balarii si boschete. Aici se mai poate face un rand de parcari pana in drepul CT. De asemenea, in spatele CT si in spatele bl. P2 se poate amenaja o parcare mare (in momentul acesta aici sunt numai gropi de pamant".
Reprezentantii Primariei Craiova sustin insa ca programul de amenajare a parcarilor continua. "In 2008, au fost reabilitate alei si trotuare si au fost construite parcari in zona McDonald’s - Scoala nr. 21, in zona strazii Sararilor, a strazii Velovan si a Spitalului de Neuropsihiatrie, precum si in perimetrul blocurilor M16 - M18. Programul continua si in 2009", a spus purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu.
Locuitorii din cartierul Calea Bucuresti pot completa lista de sesizari asta-seara, de la ora 18.00, la "Fii vocea cartierului tau!", organizata la Scoala nr. 21 "Gheorghe Titeica".