Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (3.48 secunde)
Adrian SEVERIN) 1. Indiferent cine a organizat puciul de la Ankara, ceea ce se intampla in prezent in Turcia poarta numele de terorism de stat â€" adica folosirea de catre autoritatea publica a fricii ca mijloc de guvernare.
Adrian SEVERIN: Intotdeauna hegemonii care nu au putut controla un teritoriu, au folosit, in lupta cu rivalii care il controlau, strategia incurajarii nationalismului comunitatii etno-culturale traitoare acolo.
Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat. Un stat care, in cel mai bun caz, se indreapta spre dictatura, iar in cel mai rau caz dispare.
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Insa chiar daca au fost judete care au castigat, printre care sunt Buzau, Arad Bucuresti, Turnu Severin, nu puteau beneficia de castigul de cauza dat de proces si celelalte judete pentru ca nu reprezentau Federatia SLSIP.
Din acest motiv, terenurile intravilane aflate la iesirea din Craiova spre Severin au devenit o zona fierbinte pentru care "combatantii" au pus in joc sume mari de bani si sint hotariti sa foloseasca toate armele.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Ion Iliescu va prelua coordonarea Institutului Social Democrat, condus actualmente de Adrian Severin, a anuntat marti seara, intr-o emisiune televizata, presedintele executiv al PSD Adrian Nastase, el precizand totodata ca fostul sef al statului se va ocupa de “renovarea doctrinara a stangii“.
Pentru cele 12 locuri de observatori si-au anuntat candidatura opt senatori, printre care Corina Cretu, Antonie Iorgovan, Rodica Stanoiu si Razvan Theodorescu, si 13 deputati, dintre acestia Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
Noul raport a fost compus si lansat pe piata de Institutul de Studii Social-democrate, coordonat pana nu demult de Adrian Severin si transformat in prezent in „vitrina” pentru rezervistul Ion Iliescu.
Printre cei vizati se numara lideri de consilii judetene din Buzau - Victor Mocanu, Timis - Constantin Ostaficiuc, Arad - Gavril Buza, Caras-Severin - Dumitru Parvulescu.
Conform informatiilor prezentate, beneficiarii SNLO ale caror datorii au fost cesionate sunt CET-urile din Arad, Brasov, Oradea si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Turnu Severin.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
"Intoxicare" prin presa Potrivit presedintelui executiv al PD, lideri marcanti ai PSD precum Miron Mitrea, Adrian Severin si Mircea Geoana sint autorii "mai multor dezinformari pe care le-au lansat adesea prin intermediul mass-media, scapind de la PSD anumite informatii care nu fac altceva decit sa vicieze viata politica romaneasca".
a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
Intr-un raport de „analiza privind manipularile in campaniile electorale“, prezentat ieri de directorul institutului Adrian Severin (PSD) si directorul executiv Anne Juganaru, ISD include si recentul caz in care a fost implicat secretarul general al PSD.
"Am birouri de parlamentar in Caras-Severin, Arad si Suplacu de Barcau, si voi mai deschide la Popesti si la Oradea, daca o sa primesc spatiu de la primarie", a declarat parlamentarul bihorean.
google-analytics.com