Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (2.76 secunde)
cea mai puternica lovitura data guvernului Roman a fost decizia lui Adrian Severin de a recentraliza valuta de la intreprinderi.
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Unii au venit, altii nu Mircea Geoana a primit felicitari, la sediul partidului, din partea senatorului ßerban Mihailescu, a deputatilor PSD Valer Dorneanu, Eugen Nicolicea, Rovana Plumb, Adrian Severin si Florin Iordache.
La randul sau, Antonie Iorgovan a declarat ca venise la resedinta de vara pe care o are in judetul Caras-Severin, iar vineri i s-a facut rau si a fost adus la spital de un prieten.
El a explicat ca externarea lui Iorgovan a avut loc la dorinta acestuia, pe fondul evolutiei pozitive a starii sale de sanatate. Dupa externare, senatorul s-a retras la resedinta sa de vara din judetul Caras-Severin, pentru a se odihni. (D.P.)
Alaturi de Basescu, vor mai veni la tinerii social- democrati liderul PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Sorin Oprescu, Mihai Tanasescu, Cristian Diaconescu, George Maior, Rovana Plumb, Adrian Severin s.a.
Victor Babiuc, Adrian Severin, Petre Roman, Eugen Dijmarescu, Alexandru Sassu, Bogdan Niculescu Duvaz, George Stancov - au pararsit PD in ultimii patru ani sau au fost, pe buna dreptate, exclusi din PD si PD nu a suferit din pricina aceasta.
ßi PSD ar mai avea candidati, respectiv pe Adrian Severin si Cristian Diaconescu, insa Puscas are cele mai multe sanse ca fost negociator al Romaniei cu UE.
La randul sau, euroobservatorul PSD, Adrian Severin, a declarat ca oficialii europeni ar fi mai multumiti daca Guvernul ar nominaliza candidatul pentru functia de comisar european, in urma unor consultari cu toate partidele parlamentare.
"Si pentru ca sa nu se mai gaseasca vreun nemernic care sa scrie nu stiu ce despre Republica de la Cluj, anunt de pe acum ca il vom sustine pe Mircea Geoana ca presedinte", a spus Ioan Rus facand trimitere la Adrian Severin, un critic al pesedistilor clujeni.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Vicepresedintele liberal Teodor Melescanu a anuntat ca la Caras Severin a fost desemnat deputatul Valentin Bosneag, la Botosani - subsecretarul de stat Gheorghe Ciubotaru;
Potivit analizelor politice postdecembriste, cele trei grupuri sunt asociate cu nume ca Adrian Nastase, Adrian Severin, Victor Babiuc, Ioan Mircea Pascu, Cornel Codita, Dorel ßandor, Vasile Secares si Vladimir Pasti.
Intalnire cu directorii unitatilor din sistemul hidro si nuclear Varujan Vosganian s-a intalnit, in urma cu doua zile, la Drobeta Turnu Severin cu directorii unitatilor care produc energie in sistem hidro si nuclear.
Potrivit unui raport intocmit de Institutul Ovidiu ßincai, condus de social-democratul Adrian Severin, in anul politic 2007 lupta pe scena politica romaneasca se va da intre centralismul populist, feudalismul oligarhic si populismul etnocentric.
Intrebat daca el crede ca ar intra in Parlament prin vot uninominal, Frunzaverde a amintit ca in Caras-Severin PD "a castigat intotdeauna consiliul judetean".
Petre Ciobotea a demisionat in ziua flagrantului si din functia de consilier local al municipiului Drobeta Turnu Severin, iar sotia lui s-a autosuspendat din postul de presedinte executiv al PSD Mehedinti, la sugestia conducerii filialei, pana cand situatia fostului director de la Drumuri si Poduri va fi clarificata.
Din cele cinci judeþe ale Olteniei, dar si din Giurgiu, Argeº, Caraº- Severin, Hundeoare, Teleorman ºi Dâmboviþa, oamenii au scandat minute în ºir numele preºedintelui suspendat, agitând pancarte pe care erau scrise sloganuri pro-Bãsescu ºi împotriva parlamentarilor.
Declaratiile au fost facute la lucrarile reuniunii largite a Comitetului de Conducere al PN¥CD Arad, eveniment la care, alaturi de liderul Marian Milut, au mai participat prim-vicepresedintele Aurelian Pavelescu si reprezentanti ai partidului din organizatiile Timis, Bihor, Hunedoara si Caras Severin.
PSD este pregatit sa mizeze pe o lista pe care primele locuri sunt rezervate pentru fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas, si pentru europarlamentarul Adrian Severin.
google-analytics.com