Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (2.87 secunde)
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Gaz Metan Severin continua seria partidelor amicale din perioada precompetitionala. ... se regasesc mai multi jucatori aflati sub contract cu Gaz Metan Severin, fiind vorba despre Bogdan Chirea, Mihnea Firoiu si Madalin Poenaru, toti fiind imprumutati pana la vara.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. Misiunea oltenilor se anunta foarte grea, tinand cont de faptul ca ardelenii nu au cunoscut decat o singura infrangere, avand un parcurs de invidiat.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Vom continua eforturile noastre de a ne dezvolta astfel incat sa ajutam pacientii si societatea, prin crearea a noi medicamente si modalitati de diagnostic", a afirmat Severin Schwan, CEO al Grupului Roche.
Dupa ce a pasit pe teritoriul Romaniei, punand prima data piciorul pe pamant romanesc in localitatea Drobeta Turnu-Severin (prima casa in care a intrat fiind actualmente biblioteca), Bratianu l-a insotit mai departe cu trasura pana la podul Mogosoaiei.
Georgica Severin a publicat pe FACEBOOK un comentariu acid la un articol exceptional, scris de Victor Ciutacu si intitulat : ... (Si nu are liniste nici dupa moarte, gratie Antenei 3.) Georgica Severin, Facebook:
Adrian SEVERIN) Cel putin trei posturi de televiziune si un batalion de deontologi furiosi au infierat cu manie revolutionara vreo doua fraze rostite de mine la Conferinta Nationala dedicata independentei justitiei, provocand o reactie de furie colectiva in randul consumatorilor de stiri false.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Localnicii dintr-o comuna din Caras-Severin ii acuza pe primar si pe secretara lui de furt. Oamenii spun ca cei doi au falsificat mai multe documente si astfel le-au luat terenurile.
Adrian Severin, ministrul de externe de pe atunci, a descoperit-o cu nasul sau fin de detectiv international. ... Adrian Severin, cum sa nu?
Adrian Severin, ministrul de externe de pe atunci, a descoperit-o cu nasul sau fin de detectiv international. ... Adrian Severin, cum sa nu?
De pilda cel al lui Petru Girdareanu care, in 1823, cind, printr-un „ofis“ al generalului Kisselev s-a infiintat orasul Turnu Severin, a devenit mare dregator al tinerei urbe.
O masina de interventie care a incercat sa evite impactul cu o alta masina s-a rasturnanat pe un drum din judetul Caras-Severin.
Surpriza de proportii, azi dimineata, pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin! Oamenii au fost nevoiti sa plece pe jos la serviciu pentru ca transportul in comun era complet paralizat.
Apar noi detalii privind incidentul aviatic de ieri seara pe cerul de la Drobeta Turnu Severin. Generalul Sorin Stoicescu, expert in aviatie a explicat 2 ipoteze care au stat la baza evenimentului:
google-analytics.com