Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (3.30 secunde)
Bataie cu pumni si picioare intre doua adolescente, in curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin
Este ancheta interna in Politie, dupa ce Europol a publicat o inregistrare audio din care reiese ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Este ancheta interna in politie dupa ce sindicatul Europol a publicat o inregistrare audio din care rezulta ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat doi barbati care transportau cu cate o autoutilitara paine si alte produse de patiserie, pentru care nu aveau nici un act de provenienta.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Grupul infractional era structurat pe doua paliere, corespunzatoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate in localitatile Drobeta Turnu Severin si Brastavatu, judetul Olt. ... In acest caz au fost efectuate 35 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Hunedoara, Olt si in municipiul Drobeta Turnu Severin.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... au plecat din Turnu Severin spre localitatea Portile de Fier II.
Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Alcoolul apartinea unor cetateni din localitatea Luncavita, care nu aveau documente de provenienta a marfii si era destinat comercializarii pe piata ilegala din judetul Caras Severin. ... Gheorghe, pasager in autoturism, cu suma de 400 de euro cu scopul de a-l comercializa in satele si comunele din judetul Caras Severin.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
Pentru a-l retine politistii de frontiera mehedinteni au fost nevoiti sa execute un foc de avertisment."Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin au prins in flagrant o persoana care bracona in perioada de prohibitie in fluviul Dunarea, pe directia localitatii Simian.
R., de 17 ani, din municipiu, a primit 800 de lei de la o persoana necunoscuta din Drobeta Turnu Severin, pentru a oferi bani prietenilor sai cu drept de vot, in schimbul votarii unui anumit candidat la functia de primar al municipiului Orsova.
Un barbat din judetul Mehedinti a ajuns in noaptea de duminica spre luni la spital dupa ce a produs un accident de circulatie pe centura de ocolire a orasului Drobeta Turnu Severin, din cauza ca a accelerat, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a oprit sub tevile de termoficare.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta.
Accident ieri-dupa-amiaza in dreptul localitatii Halanga, pe Drumul National 67 care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Targu Jiu.
Municipal (Turnu-Severin). CSU Craiova evolueaza la Severin cat timp "Oblemenco" este indisponibil pana luna viitoare, din cauza festivalului IntenCity Arbitru:
Judetul Caras Severin este sub amenintarea codului portocaliu de inundatii. Mai multe strazi si curti din cartierul Magura din orasul Bocsa au fost inundate sambata noapte.
Un incendiu a izbucnit la bordul unei ambarcatiuni a Politiei de Frontiera, acostata in Portul Drobeta-Turnu Severin. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri de specialitate.
google-analytics.com