Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (7.31 secunde)
Strategia trecerii pe la biserica pentru impresioarea electoratului rural a fost pusa in aplicare si de pesedistii din Harghita si Caras-Severin.
Dupa ce Traian Basescu a declarat ferm ca respinge orice intelegeri cu PSD si PRM, iar presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, si deputatul Adrian Severin au sustinut necesitatea unei guvernari a PSD cu sprijinul unor factiuni din PNL, premierul Adrian Nastase avanseaza un alt fel de posibil scenariu.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
“Nu cred ca trebuie facute schimbari majore in conducerea superioara de partid“, a declarat, la randul sau, Constantin Contac, presedintele organizatiei judetene PSD Botosani.“Social-democratii au dorinta de a ramane uniti in jurul unei conduceri puternice, capabila sa modernizeze partidul, sa il reorganizeze in teritoriu si sa dea o replica puternica actualei Puteri, care, inca de la inceput, pare macinata de lupte intestine“, sustine, de asemenea, deputatul PSD de Caras-Severin Ion Mocioalca.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
In plus, fostul deputat Sorin Frunzaverde, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin a fost cooptat in echipa de negociatori ai PD pentru stabilirea subprefectilor si a secretarilor de stat din ministere, echipa din care mai fac parte Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Liviu Negoita, Ioan Oltean si Vasile Blaga.
In acest sens, PNL Caras-Severin a hotarat sistarea inscrierii in partid, pe o perioada de sase luni, pentru fostii membri ai altor partide, exceptie facand tinerii sub 25 de ani.
In Gorj, majoritatea nu au, in Caras-Severin, terenul aferent este zero, si v-as propune sa gandim si sa gasim o solutie, ca aceste circumscriptii sa aiba si teren aferent.
De aceea, prin vot popular, trebuie scos de pe scena politica", a afirmat Mircea Geoana, prezent la Drobeta Turnu-Severin. "Ori optam pentru solidaritate si unitatea poporului roman, ori ramanem captivi orgoliilor unei elite in fruntea careia se afla Traian Basescu", a mai declarat Mircea Geoana.
De la Bucuresti vine semnalul ca fondurile europene se fura - Cum vi s-a parut pozitia lui Adrian Severin in cazul Ciolos?
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Sursele citate au mai aratat ca grupul celor zece s-ar putea forma in jurul senatorului Georgica Severin. Pe langa cei zece senatori, din PD-L ar mai putea demisiona si trei deputati.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Sunt 25 de kilometri de drum national si 12,604 kilometri de centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. Din cei 12 kilometri au ramas de finalizat doar patru kilometri.
Adrian Severin) Incepand cu primavara anului 2011 lumea a cunoscut un sir de revolte populare atestand divortul intre mase si elitele politice.
A transfera insa bani cu toptanul, imediat, unor personaje precum baronul de Caras- Severin Sorin Frunzaverde, ar fi o miscare regretabila, care risca sa se intoarca precum un bumerang impotriva noului premier.
Adrian Severin) Curtea Constitutionala a concluzionat ca validarea rezultatelor referendumului convocat in vederea destituirii Presedintelui Romaniei este conditionata de prezenta la urne a majoritatii cetatenilor cu drept de vot.
Senatorul Ioan Talpes a anuntat ieri ca a decis sa se retraga din functiile detinute in PSD, respectiv cele de presedinte al organizatiei Caras-Severin si de presedinte al Comisiei de aparare din Senat.
Concret, de ieri, Talpes nu mai face parte din conducerea filialei PSD-iste Caras-Severin si nici nu mai este presedintele Comisiei senatoriale de aparare.
google-analytics.com