Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (3.97 secunde)
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Societatea dezafiliata ieri definitiv de FRF este in insolventa la Tribunalul Brasov, din cauza datoriilor catre stat, catre primariile din Craiova si Drobeta Turnu Severin, catre Victor Piturca si fostii jucatori.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Reprezentantii Guvernului in judetele Caras-Severin, Dambovita si Ilfov au anuntat deja ca opteaza pentru functiile politice. Mioara Mantale nu a demisionat inca "Nu am demisionat inca din functia politica, insa o voi face numai dupa ce se afiseaza rezultatele examenului.
La randul sau, deputatul Adrian Severin a aratat ca punctul de vedere al partidului este cel exprimat de presedintele partidului, insa a apreciat ca ceea ce a spus acesta nu trebuie "interpretat in mod abuziv".
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
Deputatul Adrian Severin a avut poate cea mai agresiva atitudine la adresa lui Nastase si a celor ca el: "Partidul nu este azil politic pentru cei acuzati de coruptie".
Iar gasca lui Nastase ii cuprinde, potrivit senatorului de Prahova, pe "unii din membrii Guvernului condus de Nastase, precum Ilie Sarbu, Eugen Bejenariu, Gabriel Oprea, iar in teritoriu este increngatura de la Caras-Severin, in frunte cu Ion Mocioalca.
Iar deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat ca Iorgovan este "o lichea politica, cu palmares in activitatea de destabilizare a organizatiilor judetene, cum sunt cele din Prahova sau Caras-Severin".
Antonie Iorgovan a fost exclus de organizatia PSD Caras Severin, dar senatorul nu-si face probleme, sustinand ca pe el nu-l poate da afara decat organizatia comunei Sichevita, in care s-a inscris el.
Pe lista guvernului figureaza 50 de societati comerciale monitorizate printre care se se regasesc Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare - Drobeta Turnu Severin, Compania Nationala a Lignitului "Oltenia" SA Targu Jiu, Compania Nationala a Huilei SA Petrosani, Avioane Craiova SA Craiova si Oltchim SA Ramnicu Valcea.
La finalul intalnirii cu liderii filialelor partidului din judetele Gorj, Sibiu, Brasov, Valcea, Arges, Caras-Severin si Alba, Geoana a precizat ca s-a stabilit ca, in perioada urmatoare, partidul sa se axeze pe "o critica mult mai pertinenta impotriva actualei guvernari".
Pe aceasta ruta a circulat in anii interbelici celebrul vas cu zbaturi BORCEA, primul vapor de pasageri construit intr-un santier naval din Romania (la Drobeta-Turnu Severin).
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Conform unor surse neconfirmate oficial, se pare ca Ioan Negret este acuzat ca ar fi primit spaga de aproape 20 de milioane de lei vechi din partea reprezentantului unei firme din Drobeta Turnu Severin care ar avea afaceri cu Primaria Bailesti, iar intermediarul ar fi fost Berbecaru.
Conform unor surse neconfirmate oficial, se pare ca Ioan Negret este acuzat ca ar fi primit spaga de aproape 20 de milioane de lei vechi din partea reprezentantului unei firme din Drobeta Turnu Severin care ar avea afaceri cu Primaria Bailesti, iar intermediarul ar fi fost Berbecaru.
Deputatul PSD Adrian Severin a explicat ca traducatorii oficiali, "din diverse motive, au inteles ca seminarul nu mai are loc".
La randul meu transmit aceleasi ganduri bune, multa sanatate, puterea de a va duce la indeplinire visele si Dumnezeu sa va dea tot ce-i mai bun de la viata!" Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in satul Ciuta, comuna Obreja, judetul Caras-Severin.
Astfel, vor avea loc alegeri pentru consiliul local in orasul Bocsa (Caras-Severin), comuna Popesti (Iasi) si comuna Teremia Mare (Timis).
Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud. Timis Se vor semnala : intensificari ale vantului, cu viteze care la rafala vor depasi 55-65 km/h si izolat 70 km/h si ploi slabe izolate.
google-analytics.com