Cautare

2030 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (3.31 secunde)
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca reprezentantii comunitatii romanesti din cele doua judete sunt in contact permanent cu Presedintia pentru a vedea cand pot fi primiti de Basescu.
Conditii liberale la Covasna Divergente intre PNL si PD exista si in judetul Covasna. Conducerea PD Covasna sustine ca nici nu este dispusa sa discute cu actualii lideri liberali.
Panoul amplasat marti la granita judetelor Covasna si Brasov, panou ce marca asa-zisul "Tinut Secuiesc- Szekelyfold", a fost inlaturat marti seara, tarziu in noapte, la doar cateva ore dupa ce fusese montat.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dupa-amiaza, in orasul Covasna, la vila de protocol din statiune. ... Desigur, politicienii, s-au grabit sa ne bage in cap ideea ca prezenta sefului statului in Covasna, in contextual accenturii unor pozitii pro sau anti autonomie, ar avea un rost anume.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
“Contestarea prefectului de Covasna, nu pe criteriul competentei, ci pe cel al nationalitatii, este un lucru periculos, intrucat el se situeaza in zona ultranationalismului si a sovinismului“, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
Institutiile descentralizate din Covasna vor fi impartite in mod egal intre UDMR si Alianta D.A.
Reprezentantii a noua ligi si fundatii romanesti din Covasna fac apel la factorii politici si civici sa initieze o scrisoare deschisa catre Guvern, prin care sa se solicite demiterea prefectului Gyorgy Ervin.
Fosta stema a judetului Trei Scaune din perioada Imperiului Austro-Ungar a fost amplasata pe frontispiciul Consiliului Judetean (CJ) Covasna, fapt ce a dus la contradictii intre autoritati.
Liberalii si democratii din Covasna cer Guvernului sa initieze un control pentru schimbarea din functie a secretarului general al prefecturii, Nicolae Carlanescu.
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Deputatul PD Petre Strachinaru a declarat ieri ca democratii vor respinge la Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures orice intentie si actiune care vizeaza obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Dispute in teritoriu Liderii PD din Covasna declara ca, daca se rupe Alianta D.A.
google-analytics.com