Cautare

2030 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (2.56 secunde)
Deputatii romani din Covasna si Harghita vor depune un proiect de lege privind garantarea reprezentarii in Parlament a romanilor din cele doua judete.
Noua conducere interimara a PNL Covasna a inceput o analiza a activitatii sefilor institutiilor descentralizate, iar acolo unde se vor gasi nereguli liberalii vor propune schimbarea directorilor.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita protesteaza fata de adoptarea de catre Guvern si Comisia Nationala de Heraldica a noii steme a judetului Covasna.
In legatura cu montarea panoului, la granita dintre Brasov si Covasna, Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita a avertizat ca exista un scop politic, acela de a marca "hotarul mult vehiculatei zone cu autonomie teritoriala etnica a asa-zisului tinut Secuiesc".
Panoul "Tinutul Secuiesc", amplasat saptamana trecuta la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost demontat luni dimineata.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Nita a spus, in cadrul unui discurs sustinut la ceremonia de investire a noului prefect de Covasna, Dumitru Marinescu, ca este nevoie de o colaborare intre institutiile din judet, mai ales ca judetul Covasna este "o zona sensibila, urmarita cu atentie de toti romanii".
cadre militare, politisti, chirurgi, dentisti, judecatori, patroni, inspectori, neurologi, psihiatri, scriitori, cercetatori, invatatori. ... pedagogi, educatori, invatatori, profesori. Numarul casei 7 Aspecte pozitive:
Recent, peste 400 de invatatori si educatori si-au castigat in instanta drepturile la plata unor diferente salariale, iar banii necesari punerii in aplicare a hotararilor judecatoresti ramase definitive si irevocabile trebuie platiti tot de CJ Dolj.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, a premiat, luni 25 martie 2019, intr-o gala a excelentei in educatie, 120 de de cadre didactice (invatatori, institutori, profesori pentru invatamantul primar de stat), ale caror dosare au fost validate in cadrul proiectului "Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar.
Credinta Baha’i ne invata ca Fondatorii Religiilor mondiale ale lumii, inclusiv Krisna, Buddha, Zoroastru, Avram, Moise, Isus Cristos si Mahomed sunt Invatatori Divini trimisi de un singur Dumnezeu care educa umanitatea prin invataturi si legi potrivite pentru stadiul ei de dezvoltare.
Klemm â€" ambasador Excelenta Voastra, Va scriu in legatura cu recentul gest prin care, cu ocazia unei vizite in judetele Harghita si Covasna, din ROMÂNIA, ati acceptat sa fiti fotografiat cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc, respectiv, in legatura cu precizarile ulterioare, asa cum au fost reflectate de presa din Romania.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Organizatia PRM Covasna, sustinuta de conducerea centrala a partidului, solicita suspendarea din functie a prefectului Gyorgy Ervin. ... Purtatorul de cuvant al PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, a argumentat ca infiintarea unei microregiuni este deja un prim-pas spre autonomie.
Legat de aceasta intrunire, prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, s-a declarat ieri nemultumit ca nu a fost invitat la ea.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, se declara convins ca Statutul va fi votat cu tot cu articolul referitor la autonomia culturala.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
google-analytics.com