Cautare

2030 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (2.73 secunde)
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
Conducerea UDMR Covasna considera ca daca Uniunea Civica Maghiara (UCM) se inscrie ca partid, exista riscul divizarii comunitatii maghiare, ceea ce ar pune in pericol reprezentarea acesteia in Parlament.
Romanii din Covasna ti Harghita cer in continuare o intrevedere cu pretedintele Traian Basescu, pe care l-au atteptat ieri la Festivalul Ciobanatul de la Intorsura Buzaului.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
Deputatul UDMR Marton Arpad, liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, a demisionat din functia de presedinte executiv al organizatiei teritoriale a UDMR Covasna.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky. ... Printul Charles are miercuri program privat si, potrivit unor surse oficiale, va parasi judetul Covasna cel mai probabil miercuri seara.
Aceasta realitate nu poate sa dea dreptul politicienilor UDMR sa instige acum impotriva Guvernului, cum ca acest ar intentiona sa schimbe vreun cetatean roman care detine functii de conducere in Covasna si Harghita”, a declarat, ieri, presedintele Traian Basescu, adresand Guvernului rugamintea de a schimba tot ceea ce trebuie schimbat si este necorespunzator si sa nu faca deosebire intre etnici maghiari si romani.
Mai multi tineri reprezentanti ai unor asociatii de tineret maghiare din judetul Covasna au amplasat, miercuri, in fata Directiei Judetene de Tineret (DJT), un banner pe care scrie "Directia Judeteana pentru Striptease", in semn de protest fata de numirea in functie a directorului Ciprian Grosu.
Femeie surprinsa de o viitura in Covasna O femeie de 51 de ani din comuna covasneana Belin a fost surprinsa de o viitura ieri dupa-amiaza din cauza ploilor torentiale din zona.
Fie ca e vorba de un candidat al unui partid romanesc in Harghita si Covasna, sau un candidat al minoritatii maghiare in Cluj", a declarat Ponta.
Productia de ketchup Tomi se muta la Covasna. ... Craiova, transfera la Covasna, de luna aceasta, întreaga productie de ketchup Tomi, precum si pe cea de mustar.
Productia de ketchup Tomi se muta la Covasna. ... Craiova, transfera la Covasna, de luna aceasta, întreaga productie de ketchup Tomi, precum si pe cea de mustar.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Inaugurarea magazinului din Bucuresti se va face in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Primaria Sectorului 4 ce marcheaza reamenajarea Pietei Covasna, eveniment la care este de asteptat sa participle siCristian Popescu-Piedone, edilul sectorului 4.
Colacul secuiesc a devenit ambasadorul judetului Covasna Autoritatile locale din judetul Covasna au demarat o campanie sustinuta de promovare a colacului secuiesc invelit in zahar ars, cunoscut sub denumirea de kurtos kalacs, propunandu-si sa transforme acest produs traditional intr-un ambasador al zonei, informeaza Agerpres.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Dupa ce au fost la targul de la MTR, cu vinurile de la brandul Poteca Corbului, iata ca acum cei de la Compas Art sunt prezenti cu turta dulce de post, din Covasna. ... Acum, la targul organizat de Creart in Parcul Cismigiu, au venit cu turta dulce din Covasna.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
google-analytics.com