Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna. "Incepand de astazi (vineri - n.r.), fostul presedinte al PNL din orasul Covasna, care a demisionat in urma cu aproximativ doua luni din aceasta functie, s-a inscris in organizatia locala a PSD", a declarat vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Covasna, Mugur Topolnitchi. Acesta a spus ca Polhac si-a motivat gestul prin faptul ca vrea sa faca politica PSD.
Presedintele organizatiei judetene a PNL Covasna, Adrian Zaheu, s-a declarat surprins cand a aflat decizia lui Polhac. Zaheu a spus ca este oarecum surprinzator ca un liberal se inscrie in PSD, adaugand insa ca este optiunea fiecaruia sa faca ce doreste.
"Domnul Polhac insa nu si-a dat demisia din PNL, ci doar a renuntat in urma cu ceva vreme la functia de presedinte al organizatiei locale a PNL din orasul Covasna. Atunci, mi-a spus ca renunta la aceasta functie fiindca nu mai poate face fata, dar sustinea ca ramane membru PNL", a spus Adrian Zaheu.
De asemenea, liderul liberalilor covasneni a subliniat ca pe el nu-l intereseaza numarul membrilor, ci numarul celor care vor sa activeze in sprijinul organizatiei si al comunitatii. (A.M.)